Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Blandebatteri med stil til både kjøkken og bad

 

Skal du pusse opp bad eller kjøkken? Et blandebatteri trenger ikke nødvendigvis å være dyrt, men kan virkelig løfte inntrykket av rommet. Les denne artikkelen for inspirasjon til et lekkert blandebatteri til kjøkken eller bad!

 

Et blandebatteri, eller rett og slett en kran, er med på å øke livskvaliteten din. Selv om tradisjonelle blandebatterier lenge har vært en selvfølge i alle norske hjem, har det kommet mange nye typer kraner. Moderne blandebatterier hjelper deg både å spare vann, i tillegg til at de har praktiske funksjoner som gir en enklere og mer hygienisk hverdag. Velg matchende kraner til både kjøkken og bad, som står i stil med din smak for interiør og innredning. Slik får du et gjennomtenkt interiørkonsept i hjemmet ditt – til glede for både deg og dine gjester!

 

kjøkkenbatteri med hånddusj

Hansgrohe Aquno Select M81 kjøkkenbatteri

 

rimelig servantbatteri messing
Bathlife Klarna Servantbatteri i Messing

 

 

Axor One Servantbatteri i Sort Matt

Axor One Servantbatteri i Sort Matt

 

 

sort kjøkkenbatteri hansgrohe

 

Hansgrohe Talis M54 kjøkkenbatteri

 

 

Moderne kjøkkenkraner

 

Mange blandebatteri til kjøkken har fått praktiske oppgraderinger de siste årene. Funksjoner som digitale display forhindrer både skålding av varmt vann og gir deg bedre kontroll på energiforbruket. Velger du et berøringsfritt kjøkkenarmatur får du enklere betjening, og dermed en helt ny arbeidsflyt på kjøkkenet. Oras elektroniske blandebatteri gir deg for eksempel muligheten til å vaske hender samtidig som du arbeider – uten å måtte berøre selve kranen. Funksjonen vil kunne øke effektiviteten, og være tidsbesparende i din hverdag. Et elektronisk blandebatteri er ideelt for familier med barn som har klissete hender og dårlig oversikt over vannforbruk. Du vil garantert spare vann med et berøringsfritt armatur, siden vannet kun renner når du plasserer noe under kranen. 

 

Kjøkkenbatterier kan fås i flere ulike farger, slik at du enkelt kan koordinere designet på kranen med resten av stilen på kjøkkenet. Mange velger blandebatteri til kjøkken i messing, gullfarge, rosegull eller sorte toner, for å skape et helhetlig, moderne uttrykk. Ekstra lekkert er en farget kjøkkenkran i kombinasjon med en sort eller farget kjøkkenvask. 

 

 

rosegull kjøkkenkran grohe

 

rimelig kjøkkenbatteri messing bathlife

 

Luksus på badet

 

Dersom du skal pusse opp badet, er selvsagt både blandebatteri til bad og blandebatteri til dusj noe du bør tenke på. Grohe Grohtherm blandebatteri til dusj gir deg muligheten til å enkelt veksle mellom trykket og temperaturen i dusjen. Unn deg ekstra luksus med høyt trykk, eller en miljøvennlig sparedusj, med noen få tastetrykk. Nå er det utrolig trendy med sjenerøse takdusjer, noe som er både avslappende og deilig etter en lang dag. En stilig takdusj er også med på å gi badet et moderne og stilrent uttrykk – aller helst med et blandebatteri som både er pent å se på, og lar deg utnytte dusjens fulle potensiale. Ved å velge et blandebatteri som gir deg muligheten til å sømløst velge mellom det å spare vann, og det å unne deg litt ekstra, vil du kunne spare både energi og penger uten at det går ut over komforten!

rimelig sort servantbatteri

hvitt servantbatteri hansgrohe

messing dusjtermostat grohe

rosegull badekararmatur grohe

 

 

 

Montere blandebatteri selv eller ikke?

 

Det er fullt mulig å montere et blandebatteri til kjøkken eller et blandebatteri til bad på egen hånd. Per dags dato er det ingen regler som tilsier at du ikke kan utføre denne jobben selv. Hvis du er usikker, kan det derimot være lurt å få hjelp av en fagperson. Dersom det skulle oppstå fuktskader eller noe går galt, vil du nemlig ikke kunne få igjen noe på forsikringen uten kvittering fra et rørleggerfirma eller en autorisert rørlegger. Mange velger derfor å benytte seg av en fagkyndig, for å kunne få hjelp om det skulle trengs. Et blandebatteri vil vanligvis vare i 10 til 15 år, noe som gjør den lille investeringen for å montere det verdt det i lengden. 

 

Finn din nærmeste rørlegger her i vår smarte oversikt!