Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hvorfor velge dusjkabinett?

 

Hvorfor velge dusjkabinett er et spørsmål mange stiller seg når de skal kjøpe ny dusjløsning. Spør du oss, er det en haug av gode grunner til å gå for nettopp dusjkabinett hvis du skal oppgradere badet.  Dusjkabinett er en fremragende løsning for å unngå vannskader på badet, og passer til alle badstørrelser. De moderne dusjkabinettene er estetisk tiltalende og praktiske, tilgjengelige i ulike design, størrelser og prisklasser. Finn ut av hvorfor, og les om noen av typene vi tilbyr, i denne artikkelen!

 

Å oppgradere badet er for mange noe av det viktigste og dyreste man gjør i hjemmet. Alle baderom er forskjellige, og betydningen av å velge riktig dusj er ofte undervurdert. Så hvorfor er det lurt å velge nettopp dusjkabinett som dusjløsning, og passer det på alle baderom?

Enkelt forklart er det å velge et kabinett en god måte å sikre seg mot at dusjen bidrar til å forårsake vannskader på badet, i tillegg til at mange av dagens modeller også er skikkelig pene å se på. I siste påstand svarte vi vel i grunn også på om dusjkabinetter passer på alle baderom – for det mener vi så absolutt at de gjør. Les videre for fler svar på spørsmål om dusjkabinett, og inspirasjon til hvilken type du bør kjøpe!

 

Litt mer om dusjkabinetter

 

Dusjkabinetter har dusjvegger på alle fire sider, montert på et frittstående dusjkar. Som regel er to av veggene dører, og de fleste dusjkabinetter kan leveres enten med buede eller rette skyvedører eller slagdører. Dagens modeller finnes også i en rekke ulike størrelser, farger og prisklasser.

Mange får kanskje ubehagelige assosiasjoner til gamle dusjløsninger på hytta eller hos besteforeldre når de hører ordet «dusjkabinett». Det er heldigvis et utdatert syn. Moderne dusjkabinetter er nemlig både pene, funksjonelle og kommer i alle mulige størrelser og design. De mer eksklusive typene har innovative hånd- eller hodedusjer – eller begge deler – og kan fås med tilbehør som LED-lys, sete, hydromassasje og steamfunksjon. Særlig Novellini dusjkabinett er et produkt som er populært blandt de som er på jakt etter en sofistikert dusjløsning som bidrar med både hverdagsluksus og topp kvalitet.

 

novellini dusjkabinett

Novellini dusjkabinett finnes i en rekke modeller – her fra den lekre serien Glax, som også inkluderer steamkabinett

 

Les mer om Novellini dusjkabinetter her!

 

Hvorfor velge dusjkabinett?

 

Er du usikker på om badeveggene dine tåler vannsprut bør du absolutt velge dusjkabinett når du skal kjøpe ny dusjløsning. I tillegg er dusjkabinettet en genial løsning på bad som ikke har så bra gulvfall, eller om du er usikker på om flisene dine tål å bli dusjet på over tid. Et ekstra pluss er at det er veldig mye enklere å bytte ut dusjkabinett, enn et flisgulv som har blitt ødelagt av dusjing – eller i verste fall; et helt baderom.

Punktene ovenfor er bare noen av grunnene til at dusjkabinetter anbefales av mange profesjonelle våtromsaktører. Å ha et dusjkabinett teller ofte også positivt på en verditakst eller boligsalgrapport, siden det kan redusere risikoen for fuktskader på badet.

 

Bør jeg velge et dusjkabinett med tak?

 

Et dusjkabinett med tak er en genial løsning for deg som vil sikre deg mot fremtidige vannskader som følge av for mye damp i rommet. I stedet for at vannet fordampes i rommet, blir det igjen i kabinettet og ledes rett ned i sluket. Dusjkabinetter med tak holder dessuten på varmen i dusjen på en deilig måte. Tar du en litt lenger dusj kan du skape ditt eget lille steamkabinett der inne!

Særlig hvis du skal bytte dusjløsning på en hytte, med tregulv og -vegger som fort kan bli skadet av vanndamp, er et dusjkabinett med tak en god løsning.

 

 

 

Hvilke dusjkabinetter kan jeg velge mellom?

 

Som sagt finnes moderne dusjkabinetter i en mengde modeller, prisklasser og til og med farger. Er det et sort dusjkabinett som frister mest? Da finner du selvsagt det på vvskupp.no! En annen fordel er at det er enkelt å finne dusjkabinett for små baderom, siden dagens kabinetter lages i en rekke størrelser. Gå for en buet modell i et hjørne for å spare maksimalt med plass.

Populære søk: dusjkabinett størrelser

Tallene indikerer dusjkabinettets mål i centimeter, og dette er også noen av de vanligste målene for standard dusjkabinetter.

 

Andre populære søk etter dusjkabinett

 

 

 

 

sort dusjkabinett novellini

Crystal dusjkabinett sort fra Novellini

 

 

Macro dusjkabinett  – Macro Design Flow Semi Dusjkabinett

71×91 cm, Alu Matt/Klarglass/Klarglass

 

 

 

Dusjkabinett 80×80 –  Bathlife Logi Dusjkabinett 80×80 cm

Aluminium profil/Klarglass

 

Hvor finner jeg billig dusjkabinett?

 

Er du ute etter billig dusjkabinett er vvskupp.no et bra utgangspunkt. Selv om du finner mange eksklusive modeller hos oss, har vi også en rekke rimelige dusjkabinetter fra den svenske produsenten Bathlife. Bathlife har blitt et skikkelig populært merke, takket være lav pris, god kvalitet og flott design. Også Noro tilbyr dusjkabinetter av god norsk kvalitet til konkurransedytkige priser. Hafa dusjkabinett er et annet rimelig valg, som både sikrer god funksjon og lang levetid.