Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dusjsøyler og dusjpanel: komfort i luksusklassen

 

Synes du det er luksus å la vannet strømme over kroppen når du tar deg en dusj, er det mulig du bør vurdere å heve luksusnivået ett trinn til, med dusjsøyle eller dusjpanel. Spesielt det siste tar dusjopplevelsen til nye høyder!

 

I en dusjsøyle ligger alt integrert i ett teknisk oppsett; blandebatteri, hodedusj, hånddusj og dusjslange. Du kan altså velge om du vil bruke hodedusj eller hånddusj. Vannet til hodedusjen går i utvendig rør fra blandebatteri til feste av hodedusjen, enten direkte eller via et dusjbend. Et dusjpanel er et avansert produkt som gjerne tilbyr flere dusjvarianter som steamdusj, horisontale dusjstråler, vannfall, massasjedusjer o.l.

Se Grohe sine Rainshower dusjsøyler her

 

Dusjsøyle er et vakkert valg – og sikkert

 

Når du investerer i en dusjsøyle, investerer du også i en løsning som gir deg mindre vannførende rør i vegg. Normalt skal jo ikke dette by på noe problem, forutsatt at baderommet og røropplegget er satt opp etter forskriftene for slikt. Likevel er det en fordel å kun ha ett punkt for rørtilknytning i dusjområdet, nemlig der hvor varmt- og kaldtvann føres gjennom membran og ut i baderommet. Felles for alle baderom er at de er avhengige av en fungerende membran for å fungere optimalt. Jo flere brudd det blir på membranen, jo flere steder kan det oppstå feil og fukt- eller vannskader. I tillegg er en dusjsøyle mer skulpturell enn kombinasjonen hodedusj ut av vegg og hånddusj med glidestang.

 

 

dusjpanel novellini

Se tilbud på Novellini dusjpanel Cascata her!

 

Dusjpanel er luksus på “ordentlig”

 

Dusjpanelet består grovt sett av et sett med dusjhoder plassert på et brett (panel), der du kan styre de ulike funksjonene et slikt panel kan inneha, ved hjelp av knapper og hendler på panelet. Hvilke funksjoner? Lys, radio/DVD, infrarød sauna, lys, massasjedusj, steamfunksjon, horisontale dusjhoder, hodedusj og hånddusj. Litt mer imponerende enn den lille hånddusjen, kanskje…?

 

Husk bare på at jo flere deler og jo mer elektronikk, elektrisitet og produkter som er integrert, jo mer er det som må renholdes. Som kan gå i stykker. Og som må vedlikeholdes. Mange som har lyst på alle de herlige fordelene det tross alt ligger i et dusjpanel, bør også gå en runde med hvor og hvordan panelet skal plasseres på badet. Panelets funksjoner fører uvegerlig med seg mer vannsprut – derfor lønner det seg å vurdere dusjkabinett eller dusjdører for å begrense fuktighet og vannsøl ut i rommet. Noe av fordelen med kabinett og dører er at mye av vannet som har damp- eller smådråpeform, kondenserer til vanndråper på glasset.

 

 

rimelig dusjdør westerbergs

Sjekk ut disse lekre dusjdørene fra Westerbergs

 

Sjekk hvor dusjpanelet er produsert!

 

Baderomsmarkedet flommer over av produkter og deler fra Kina og andre land i samme område for tiden. Ikke et vondt ord om Kina, men erfaringene hos kundene våre forteller oss at det finnes baderomsprodukter derfra hvor den lave prisen er reflektert i kvaliteten. Uansett hvor rimelig et produkt eller en løsning er, vil det jo være synd å sitte igjen med skjegget i postkassen når produktet ikke fungerer som forutsatt. Hos vvskupp.no sørger vi for at kvaliteten er på topp – vi videreformidler kun europeisk kvalitet i toppsjiktet!

 

Har du spørsmål, er det lett å finne oss

 

Har du spørsmål om dusjsøyle eller dusjpaneler – eller om andre emner som gjelder våtrom – er du hjertelig velkommen til å kontakte oss i vvskupp.no. Ring oss på telefon 470 57000 eller send en e-post til info@vvskupp.no. Ellers kan du besøke oss på Facebook.