Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Få et lekkert baderom med eik baderomsinnredning

 

Det er ikke bare i stue og soverom at eik er et populært innslag i norske hjem. Eik baderomsmøbler er også et populært tema på vvskupp.no, og i denne artikkelen kommer vi med tips og inspirasjon til deg som er interessert i å hoppe på trenden!

 

Eik er et populært materiale å bruke på baderommet fordi det gir et varmt, naturlig og tidløst utseende. Det kan liksom ikke slå feil med eik, og kombinasjonsmulighetene er uendelige! Servantskap mørk eik, sammen med en klassisk hvit servant og et messing servantbatteri for eksempel – eller hvorfor ikke et baderomsskap lys eik i et baderom med sorte vegger og gulv? Les videre for flere måter å implementere eik på badet, uansett om du skal bygge nytt eller bare freshe opp eksisterende bad!

 

 

klassisk hvit servant villeroy 6 boch

Subway møbelservant i klassisk hvit farge fra Villeroy & Boch

 

servantskap lys eik

Collaro servantskap kansas eik fra Villeroy & Boch. Se alle lekre farger disse baderomsmøblene finnes i her!

 

 

Eik baderomsmøbler

 

Det er ikke alltid snakk om faktisk eik når man snakker om, eller søker etter, baderomsinnredning eik. Eik er også en farge – faktisk flere. Det er med andre ord mulig å finne eik baderomsmøbler som hverken er dyre eller veldig tunge. 

vvskupp.no finner du baderomsinnredning eik i flere farger; lys eik, sort eik, grå eik, nordisk eik, Arizona eik, Kansas eik og børstet eik – for å nevne noen. Velg eik møbler som servantskap, hyllesystemer for å skape en sammenhengende stil. Er du usikker på hva du skal velge, er en møbelpakke til baderom et genialt sted å begynne. Sorter enkelt på farge, størrelse, pris eller produsent for å finne dine nye favoritter til badet! 

 

rimelig servantskap eik

Oppdag Villeroy & Boch baderomsmøbler – lekker baderomsinnredning for ethvert hjem!

 

Innred badet med eik

 

Elementer som eikegulv eller veggpanel eik kan skape et skikkelig blikkfang på badet. Mens de fleste velger fliser eller baderomsplater, kan du skille deg ut med en luksuriøs touch av eik i eget baderom. Eik gulv gir et varmt og organisk utseende og passer godt med en landlig eller rustikk baderomsstil.

Eik veggpanel kan bidra med en naturlig og varm atmosfære på baderommet. Vil du bryte litt med normen er veggpanel i eikefarge et utmerket valg. Sett opp et lekkert speil med lys, og gled deg til morgenstell i flotte omgivelser!

 

speil med lys speil duravit

Speil med lys fra Duravit, eik antrasitt farge

 

Kombiner eik med andre farger

 

Eik kan med fordel kombineres med andre farger for å skape interessante kontraster. Hvite baderomsmøbler og eikemøbler er en spennende kombinasjon for deg som er ute etter en klassisk og tidløs stil. Prøv også å kombinere eik med metalliske trendfarger som rosegull eller messing for å skape et mer futuristisk utseende. 

Husk at klassisk eik kan være en kraftfull farge. Det kan derfor være lurt å balansere eik baderomsinnredning med andre farger og materialer for å unngå at eiken blir for dominerende. Eik er også flott å kombinere med andre naturmaterialer, som marmor, for å myke opp utseendet.

Sist, men ikke minst; velg alltid kvalitetsmaterialer. Eik er et holdbart og slitesterkt materiale, men det er viktig å velge eik baderomsinnredning av god kvalitet for å sikre at møblene vil vare lenge. Heldigvis er du på riktig sted hvis du har tenkt til å gå til innkjøp av nye baderomsmøbler – på vvskupp.no finner du nemlig bare produkter fra anerkjente produsenter som garanterer god kvalitet i alle ledd!

 

sort servantbatteri eik baderomsmøbler

Et sort servantbatteri er et lekkert kompliment til servantskap eik. Her Subway 3.0 servantskap 1 skuff fra Villeroy & Boch