Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Best i test forbrenningstoalett – hyttetoalett 2023.

 

Trenger du et nytt forbrenningstoalett til hytta eller fridtidsboligen? I denne testen har vi sammenlignet noen av de mest populære forbrenningstoalettene, også kalt hyttetoalett, som er tilgjengelige på vvskupp.no.

 

 

Det kan være vanskelig å vite hvilket forbrenningstoalett man skal velge – særlig hvis man aldri har kjøpt et tidligere. Med denne testen skal vi derfor prøve å gjøre det litt enklere for deg som skal kjøpe nytt forbrenningstoalett, ved å presentere de tre mest populære modellene på vvskupp.no. I testen har vi fremfor alt sett på toalettets kapasitet, brukervennlighet, funksjoner og selvsagt pris.

 

Vi tester forbrenningstoaletter

 

Forbrenningstoaletter er konstruert for bruk på steder uten kloakk og vanntilgang, og vil derfor være en perfekt løsning for hytte, fritidsbolig eller bobil. Forbrenningstoalett for bobil er ikke inkludert i denne testen. En stor fordel med et forbrenningstoalett er at du unngår ubehagelig lukt og at restavfallet er lett å håndtere. Avfallet i toalettskålen forbrennes nemlig ved høy temperatur, og asken kan deretter tømmes direkte i søppelbøtten eller komposten.

Det finnes et stort utvalg av merker og modeller på markedet i dag, men her har vi plukket ut tre forbrenningstoaletter som scorer høyt på tidligere nevnte kriterier. Alle tre modellene i testen er laget av den norske produsenten Cinderella, så her får du kortreiste forbrenningstoaletter av topp kvalitet!

 

Forbrenningstoalett best i test

1. plass – Cinderella Comfort Forbrenningstoalett

2. plass – Cinderella Freedom Forbrenningstoalett

3. plass – Cinderella Classic Forbrenningstoalett

 

 

Testvinner! Cinderella Comfort forbrenningstoalett

 

Cinderella sitt Comfort forbrenningstoalett er det perfekte alternativet for deg som ønsker et moderne forbrenningstoalett som kan brukes hele året. Cinderella Comfort fungerer nemlig også i de kalde årstidene, ettersom det lukkede luftsystemet minimerer risikoen for kaldt trekk. I tillegg er dette forbrenningstoalettet barnesikkert.

Cinderella Comfort krever hverken vann eller kloakk, og etter at avfallet er forbrent gjenstår det kun en liten mengde aske. Forbrenningstiden varierer mellom 30 og 180 minutter avhengig av avfallsmengde og antall besøk.

Om du er opptatt av at ditt nye forbrenningstoalett skal være moderne, kan det også nevnes at Cinderella Comfort kommer med et innovativt LCD display som gir deg løpende informasjon om toalettet, inkludert når det er på tide å tømme.

Toalettet har en kapasitet på 12 personer per dag, og et strømforbruk på rundt 0,8 – 2 kWh per toalettbesøk. Cinderella Comfort ligger i den midterste prisklassen, men du får mye for pengene. Dette forbrenningstoalettet kan brukes året rundt – i mange år fremover!

 

Kjøp forbrenningstoalettet Cinderella Comfort her

 

cinderella forbrenningstoalett

 

2. plass – Cinderella Freedom forbrenningstoalett

 

Freedom forbrenningstoalett fra Cinderella er det optimale valget for deg som ønsker et gassdrevet og hygienisk forbrenningstoalett, som samtidig er enkelt å tømme. Cinderella Freedom er et propandrevet forbrenningstoalett, som forbrenner avfallsproduktene til minimal askemengde.

Toalettet holder samme gode kvalitet som den kjente modellen Cinderella Classic, men benytter seg i hovedsak altså av propangass som energikilde fremfor strøm. Dette betyr at Freedom forbrenningstoalett kan brukes i områder hvor det ikke finnes 230V, eller der tilgangen på nettstrøm er begrenset.

Cinderella Freedom forbrenningstoalett passer perfekt på hytter uten strøm, men trenger 12V strøm (solcelle) for å drive utluftningsviften. Toalettet måler hvor mye fuktighet det er i kammeret, og tilpasser forbrenningstiden deretter.

Cinderella Freedom har en kapasitet på 12 personer per dag. Modellen ligger i den øvre prisklassen, men kommer på den annen side med unike funksjoner som gjør det til en investering verdt hver eneste krone.

 

Kjøp Forbrenningstoalettet Cinderella Freedom her

 

populært forbrenningstoalett

 

3. plass – Cinderella Classic forbrenningstoalett

 

Om du er på utkikk etter et rimelig forbrenningstoalett med høy kapasitet og lavt energiforbruk er Cinderella Classic den rette modellen for deg. Toalettet forbrenner avfallsprodukter ved en høy temperatur, og etterlater kun en lukt- og bakteriefri aske. Denne asken fungerer i tillegg utmerket som gjødsel!

Cinderella Classic forbrenningstoalett er både brukervennlig og enkelt å montere. I tillegg er toalettet utformet i et lekkert design som passer fint inn i de fleste hjem og hytter. Mer praktisk enn det blir det nesten ikke – og det er nok også derfor Cinderella Classic er markedsledende, med over 45 000 solgte enheter.

Cinderella Classic har en kapasitet på 12 personer per dag og et strømforbruk på 0,8-1,5 kWh per toalettbesøk. Modellen er også rimeligere enn mange av forbrenningstoaletter på markedet i dag, så her får du utrolig mye for pengene!

 

 

rimelig forbrenningstoalett

Se utvalget forbrenningstoaletter hos vvskupp.no