Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

GROHE Blue Home: boblevann rett fra springen

 

Spar penger, tid, energi og miljø ved å droppe vann på flaske – med Grohe Blue Home – armaturer får du perfekt nedkjølt boblevann gjennom kun et enkelt trykk på krana!

 

 

De færreste av oss har vel gått glipp av at havet svømmer over av plast. Likevel er det digg med et skikkelig kaldt glass boblevann – men må det virkelig kjøpes på flaske? Sodastreamer i all ære; men hva om vi sier at du nå kan skippe ekstra dingser på kjøkkenbenken, og likevel få perfekt nedkjølt boblevann til alle døgnets tider? Nettopp det kan du nemlig med GROHE sin nye armaturserie, Blue Home. Et smart og stilig system, som omvandler helt vanlig vann til en forfriskende nytelse. Batteriene kommer i fire ulike modeller, i samme lekre stiluttrykk som GROHE sine klassiske armaturer.

Elsker du boblevann like mye som oss, vil GROHE Blue Home revolusjonere tørsteslukkingsvanene dine – og skåne både miljøet og lommeboken din!

 

Hvordan funker GROHE Blue Home?

 

Det hemmelige geniet bak systemet er et diskret kjøleapparat, som med letthet plasseres under kjøkkenvasken. Kjøleapparatet tar inn vanlig vann, filtrerer, kjøler det ned – og karbonerer det. Filteret renser vannet i fem trinn, for å sikre at hvert eneste glass holder samme gode kvalitet og rene smak. Du kan selv stille inn ønsket temperatur på vannet gjennom noen enkle tastetrykk på kjøleapparatets panel.

Filterpatronene monteres i kjøleapparatet sammen med kullsyreflasken (se illustrasjonen til høyre for en oversikt over hvordan vannet renses i filtersystemet. Klikk for å forstørre bildet).
Begge delene er enkle å bytte; bare å skru ut den gamle beholderen, så skru inn den nye.

Systemene leveres komplett med kjøleapparat, filter og kullsyreflaske, slik at du bare trenger å installere ditt nye GROHE Blue Home – batteri for å kunne nyte boblevann rett fra springen. Når filter eller kullsyrepatroner må byttes, bestiller du bare produktene på vvskupp.no

 

GROHE Blue Home armaturer for kullsyret vann rett fra krana

Slik fungerer GROHE Blue Home – filteret

 

Den perfekte tørsteslukkeren…

 

Hele poenget med GROHE Blue Home er å la deg nyte vannet ditt akkurat som du foretrekker det. Batteriet fungerer som en konvensjonell kjøkkenkran, bare med en perlende oppgradering. Magien skjer ved hjelp av en liten, LED-opplyst knapp på hendelen, på motsatt side fra batteriets grep. Du kan med andre ord bruke kjøkkenkrana akkurat som vanlig – eller snarare, enda mer!

Den LED-opplyste knappen har to symboler; en som viser et glass stille vann, og en som viser et glass boblevann. Liker du kullsyre, men ikke altfor mye? Hold bare inn begge symbolene på samme gang så lyser knappen opp, og krana serverer deg medium kullsyret vann.

Har du allerede et kjøkkenbatteri du er særlig glad i, og ikke vil bytte ut? GROHE Blue Home finnes også i en såkalt Mono – modell; et enklere og noe rimeligere alternativ til de andre modellene i serien, som monteres ved siden av ditt vanlige kjøkkenbatteri. Mono er en slank og stilig kran med C-tut, uten grep, laget kun for å servere øyeblikkelig kaldt og filtrert vann med eller uten kullsyre.

 

GROHE Blue gir kullsyret vann fra krana

Velg mellom stille, medium eller vanlig kullsyret vann; alt med hjelp av en knapp på armaturets fot

 

Spar penger – og miljø!

 

Glem tunge handleposer med flaskevann, fulle kjøleskap, poser med panteflasker eller ekstra dingser for å tilsette kullsyre på kjøkkenbenken. Med GROHE Blue Home får du perfekt temperert vann, med eller uten kullsyre, øyeblikkelig. Det betyr at du ikke trenger å oppbevare flasker i kjøleskapet, eller legge verdifull tid og energi på å kjøpe med deg vann hjem. Bekvemmelighet og en sunn livsstil i en miljøbevisst og lekker pakning, med andre ord!

 

  • Ingen fler plastflasker: en investering i så vel miljø som lommebok

 

  • Dropp brusen: lag lekre, musserende alternativ til så vel barn som voksen
   ved å tilsette frukt og bær rett i glasset eller på en karaffel

 

  • Vann fritt fra forurensninger: takket være det smarte filtersystemet,
   får vannet riktig mineralbalanser og renses fra smuss- og giftpartikler

 

  • Rensefilter med høy kapasitet: kommer i tre ulike størrelser; fra 1500 – 3000L

 

 

  • Sparer plass i kjøleskapet: hele familjen kan selv forsyne seg med kaldt boblevann
   rett fra krana – ingen flasker eller bokser på kjøl nødvendig!

 

  • Tidsbesparende: fordi du slipper kjøpe og bære hjem vann, eller bruke tid på å
   tilsette kullsyre ved hjelp av frittstående maskiner eller systemer

 

GROHE Blue kjøkkenbatteri gir deg kullsyret vann i krana

Klikk på bildet for fler freshe serveringstips!

 

Visste du at det trengs sju liter vann for å plassere bare en liter flaskevann på hyllen i supermarkedet? Sammenlignet med forurensning og energiforbruk forårsaket av fylling og transport av mineralvann i flasker, har filtrert vann fra kranen en ubetydelig miljøpåvirkning.  Og dersom du slutter å kjøpe vann på flaske og/eller tilsette kullsyre med frittstående systemer, sparer du kjapt inn kostnaden for ditt nye GROHE Blue Home-system!

GROHE Blue Home kommer med 2 års garanti, og kan enkelt forlenges til 3 år via nettsiden. Utvider du garantien, får du dessuten en stilig og praktisk GROHE vannflaske samt et inspirerende oppskriftshefte for vann! Les mer om dette, samt se nyttige installasjonstips her.

 

Bruk GROHE Blue Home til…

 

Voksne, barn og gjester som besøker dere; alle kommer til å elske GROHE Blue Home! Spenningen ved å få boblevann rett fra springen; å trykke på knappen, høre den perlende lyden, nyte det kalde, boblende vannet rett fra glasset… Og hvem trenger vel brus, når man kan lage så mange forfriskende, sunne og fargerike alternativer med hjelp av det nye kjøkkenbatteriet?

Sørg for å alltid ha litt fersk frukt eller bær liggende i kjøleskapet eller på kjøkkenbenken, så blir det enklere enn noensinne for hele familien å få i seg sitt daglige behov for både vann og vitaminer! For å gi deg litt inspirasjon, har GROHE laget et genialt oppskriftshefte med tips til sunne og vitaminrike drinker – basert kun på vann, frukt, bær, urter og andre naturlige ingredienser. Klikk her for å sjekke ut heftet med bilder og oppskrifter!

 

GROHE Blue gir deg boblevann rett fra krana

 

Oppdag GROHE Blue & Red

 

Med GROHE Red Home – systemet får du kokende vann rett fra springen, filtrert og renset på samme måte som med GROHE Blue Home. Miljøvennlig og tidsbesparende – og alle sultne magers redning! Kok pasta, blansjer grønnsaker eller tilbered te på noen få sekunder med hjelp av et enkelt trykk på krana!

 


 

Vvskupp.no fører blandt annet disse modellene i GROHE Blue Home-serien:

 


“GROHE Blue Home Mono” kjøkkenbatteri 
– ettgrepsbatteri med trykknapp for tre typer filtrert
og avkjølt vann: stille, medium, musserende

“GROHE Blue Home” kjøkkenbatteri med L-tut
– ettgrepsbatteri med trykknapp for tre typer filtrert
og avkjølt vann: stille, medium, musserende

“GROHE Blue Home” kjøkkenbatteri med C-tut
– med trykknapp for tre typer filtrert og avkjølt vann:
stille, medium, musserende