Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

GROHE Sense Guard – den smarte vannstopperen

Endelig kan du ha full kontroll over din vannforsyning!

 

GROHE Sense Guard oppdager alt fra små lekkasjer til et sprukket rør

– og når systemet fanger opp noe unormalt stenges vanntilførselen automatisk.

GROHE Sense Guard

Tenk på det verste som kan skje. Et rør sprekker, kjelleren blir oversvømt, muggen kryper oppover veggene, de antikke møblene blir ødelagt og… stopp der! Oppdag heller GROHE Sense Guard; det smarte vannsikkerhetssystemet som reagerer automatisk i det øyeblikket et rør sprekker. Slik kan du oppdage lekkasjer tidlig, og få en reell sjanse til å reagere før en dråpe blir en vannskade.

 

Les hva Hans-Petter Nygård-Hansen har skrevet om GROHE Sense Guard på hanspetter.info!

 

 

GROHE Sense Guard vannstopper til ditt smarthjem

GROHE Sense Guard er et lettinstallert system som kobles opp til ditt trådløse nettverk. Selve vannstopperen er en liten og stilig boks som monteres på hovedvannrøret, hvor den overvåker vannstrøm, -trykk og -temperatur. Her oppdager den selv det minste avvik og varsler deg via GROHE sin ONDUS-app, som du installerer på din smarttelefon. Takket være GROHEs AquaBlock – teknologi stenges av vanntilførselen automatisk, og alle uvanlige aktiviteter spores enkelt via ONDUS-appen.

 

Kombiner GROHE Sense Guard med GROHE Sense; en liten og diskré vannsensor som plasseres hvor som helst i hjemmet. Sensoren blir rød og avgir en pipelyd når den registrerer en lekkasje samt varsler deg via ONDUS-appen. Plasser en eller flere sensorer i rom hvor det er risiko for vannskader; som kjeller, vaskerom eller kjøkken.

 

Se alle produkter i GROHE Sense – serien samt aktuelle tilbud her!

 

Dette kan GROHE Sense Guard gjøre for deg…

 

GROHE Sense Guard vannstopper for ditt Smarthjem

Oppdager mindre lekkasjer

Registrerer selv de minste avvik og varsler deg med det samme

Oppdager uvanlig vannforbruk

Registrerer vannforbruk som avviker fra dine innstilte nivåer og varsler deg

Registrerer frostfare

Dersom innkommende vann kan føre til frostskade får du varsling umiddelbart

AquaAlarm

Motta situasjonsbetingede alarmer via pulserende rødt lyd, pipelyd, push-melding eller epost

 

Oppdager rørbrudd

Registrerer uvanlige aktiviteter, stenger vanntilførselen og varsler deg

AquaTrack

Lar deg holde oversikt over ditt vannforbruk

NormallyOpen

Sikrer at vannet er tilgjengelig også ved et eventuelt strømbrudd

AquaIQ

Selvlærende algoritm som sikrer at varsler og tiltak tilpasses ditt forbruk

 

 

Det smarte hjemmet

 

Med GROHE Sense Guard har du alt under kontroll – også når du ikke er hjemme. Alle kjenner følelsen; å tilbringe ferien med å bekymre seg for boligen. Ikke la potensielle kuldegrader og frosne rør ødelegge turen! Heller ikke risikoen for en dryppende kran, et upålitelig rør eller unger som er hjemme alene. Med GROHE Sense Guard får du kontroll over en hendelse med bare et tastetrykk, selv om du befinner deg på den andre siden jorden!

 

GROHE Sense Guard med ONDUS app

Alt under kontroll

Etter at du har installert ditt GROHE Sense – system, forteller deg en kjapp titt på smarttelefonen alt du trenger å vite. Overvåk og kontroller GROHE Sense og GROHE Sense Guard via GROHE ONDUS appen; kjernen til alle tilkoblede GROHE-produkter. Appen holder deg oppdatert til enhver tid; hvor som helst, og når som helst!

 

Bli varslet umiddelbart

Skulle en lekkasje oppstå, registrerer GROHE Sense Guard vannet, slår det av – og du kan slappe av. Dessuten får du en melding via ONDUS-appen; enten det er en mindre lekkasje eller et sprukket rør.

Takket være ONDUS-appen kan du også holde oversikt over vannforbruket i hjemmet. Sjekk appen for å spore det daglige vannforbruket, så unngår du overraskelser på slutten av året!

 

…også i ferieboligen!

Frostskader skjer oftest i rom som ikke sjekkes så ofte, som f.eks. kjelleren eller fritidsboliger som står ubebodd mye av tiden.

 

GROHE Sense Guard sammen med sensorGROHE Sense Guard registrerer vanntemperaturen der vannet kommer inn i huset – og varsler deg om det er risiko for innkommet frostvann.

I kombinasjon med den lille, stilige vannsensoren GROHE Sense kan romtemperaturen i alle rom overvåkes og dermed hindre at den blir for lav.

 

Se alle GROHE Sense – produkter med aktuelle tilbud her!

 

Dessuten – spar vann!

GROHE Sense Guard også ha en positiv effekt på vannforbruket ditt. Visste du at en dryppende kran som mister en dråpe per sekund kan sløse 11.000 liter vann i året? Det er nok vann til å dusje 180 ganger! GROHE Sense Guard oppdager selv små mengder vanntap i husholdningen. Slik kan du lokalisere lekkasjen og få den reparert før den koster deg enda mer.

 

 

GROHE Sense Guard – før en dråpe blir en vannskade!