Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Grohe SmartConnect – En enkel oppgradering av badet

Vi ønsker alle å ha et moderne bad med de beste og enkleste løsningene. Grohe har nå lansert en ny teknologi, som du enkelt kan installere selv. Det gir deg flere valg og mer komfort i dusjen. 

 

SmartConnect er et nytt, innovativt og digitalt berøringspanel. Med det enkle panelet får du to nye stråletyper til hodedusjen, og du trenger ikke strøm- eller annen tilkobling. Den er vanntett og bruker AAA batterier. SmartConnect kobles til din nye Grohe Rainshower hodedusj, og monteres rett på ditt eksisterende dusjsystem.

 

Regndusj rund

Grohe Rainshower SmartConnect 310

 

Regndusjen er kjent for sin unike komfort og følelse av luksus, men det er ikke alltid det passer med den gitte stråletypen. Nå kan du altså få flere stråletyper til dusjen din med SmartConnect. I tillegg kan de forskjellige stråletypene kombineres, for enda mer komfort og brukervennlighet. 


SmartConnect er ideell for ettermontering. 

Den trådløse fjernkontrollen kan limes eller skrus fast på veggen, hvor som helst i dusjen. Ingen strømtilkobling er nødvendig, da alt kobles via bluetooth. Det gjør SmartConnect til et meget brukervennlig produkt, som gir komfort i verdensklasse. 

Hodedusjene kommer i rund eller firkantet design, slik at de passer inn på ditt bad. 

 

Regndusj firkantet

Grohe Rainshower SmartConnect 310 Cube

 

En enkel løsning for deg, som vil gi badet ditt et markant løft. Ingen rørlegger trengs og det gir heller ingen andre komplekse problemstillinger. 

  • Du kjøper en Grohe Rainshower hodedusj med SmartConnect pakke.
  • Monterer den på ny eller eksisterende dusjløsning. 
  • Fester SmartConnect til veggen med skruer eller lim. 
  • Kobler deg til med bluetooth. 


Enklere blir det vel ikke? 

SE UTVALGET VÅRT HER


I juni 2020 vant GROHE Rainshower 310 SmartConnect den tyske innovasjonsprisen, GIA (German Innovation Award), på bakgrunn av at dette er en innovasjon som fremmer VVS-bransjen gjennom originalitet og effektiv
itet. (Grohe)

 

 HVILKEN DUSJ SKAL JEG VELGE