Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Håndkletørkeren Tempo S, en nett løsning

 

Håndkletørkeren Tempo S fra Westerbergs er en svært nett variant for mindre baderom. Håndkletørkere kommer i mange ulike design, og størrelsen på badet har faktisk mye å si for hvilken håndkletørker du bør velge.

 

 

En håndkletørker er et svært praktisk baderomstilbehør. De fleste av oss kjenner jo til følelsen av våte eller klamme håndklær når vi skal tørke oss etter et bad eller en dusj. Eller den vonde lukten av et håndkle som ikke har fått tørket helt ordentlig. Kjøp en håndkletørker med varme, og glem dette problemet for alltid!

 

Hvordan fugerer en håndkletørker?

 

En håndkletørker kan generelt sett være tilkoblet elektrisk kolbe eller være en integrert del av et system med vannbåren varme. Tanken er altså at varmen i stativet du henger håndklærne på, også skal sørge for varme som tørker ut fuktigheten i håndklærne.

Håndkletørkeren Tempo S fra Westerbergs er laget rustfrie stålrør og kobles til eksisterende lukket radiatorsystem eller varmtvannssystem. Effekten er mellom 500–650W, avhengig av vanntemperatur.

Hvis du kikker på de ulike variantene av håndkletørkere på vvskupp.no, finner  du raskt ut at det er like mange idéer og utførelser som det finnes produsenter og formgivere!

 

Se aktuelle tilbud på håndkletørkere på vvskupp.no!