Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dårlig dusjtrykk? Ikke med Hansgrohe!

 Sliter du med dårlig trykk i dusjen? Da kan produktene til tyske Hansgrohe være noe for deg. Hansgrohe blander nemlig luft i vannet før det sprutes ut, noe som sørger for en helt spesiell opplevelse av vann.

 

Dårlig dusjtrykk er ikke lenger et problem

Dårlig dusjtrykk er ikke lenger et problem, takket være Hans Grohe sin AirPower-teknologi!

 

AirPower fikser biffen

Dårlig dusjtrykk er irriterende – men kan du selv gjøre noe med det. Da er det kanskje verdt å gi det et forsøk? Hans Grohe har en funksjon de kaller for AirPower i alle sine dusjprodukter. AirPower innebærer at det er installert et innsug i dusjhodet, som sørger for å blande 1 del luft med 3 deler vann. På denne måten blir strålen hardere og mer omfangsrik; noe som sikrer en helt unik vannopplevelse for deg!

Hans Grohe er en veletablert og kvalitetsikret produsent, som har vunnet mange prestisjetunge priser for sine gode og innovative design. Men det er ikke bare estetikken de er gode på! Hans Grohe har gjort mange studier i henhold til vann, for å sikre sine kunder en så god vannopplevelse som overhodet mulig. Dette betyr altså at dersom du bytter ut ditt eksisterende dusjhode med et dusjhode fra Hans Grohe, så kan opplevelsen bli bedre. Prøv selv da vel!

Vi har som vanlig gode tilbud på en mengde dusjprodukter – alle med fri frakt! Finn din favoritt her.

 

Oso varmtvannsbereder tilbud