Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hjemmespa – kjekt å ha!

Uansett årstid er det ekstra godt med et dusjhjørne med avslappende steamfunksjon, et varmt og behagelig bad eller en dusj som minner om et stille vårregn… Her er produktene som gir badet ditt en skikkelig hjemmespa – følelse!

 

Selv om det er ekstra digg å skjemme bort seg selv litt ekstra om vinteren, er hverdagsluksus noe vi har godt av året rundt. Så hva kan vel passe bedre enn å gi badet den der ekstra godfølelsen? Det kan være noe så lite som en lekker servant eller en dusjløsning med massasjefunksjon. Eller noe skikkelig avslappende – som et ordentlig romslig badekar, eller et dusjkabinett som med noen få tastetrykk kan gjøres om til en fullverdig steambadstue.

Ordet hjemmespa vil helt sikkert ha én betydning for deg, og en helt annen for naboen din. Vi har alle ulike behov, forutsetninger og preferanser når det gjelder boligens kanskje viktigste rom, og hvordan vi velger å innrede det. Det vi med dette innlegget vil hjelpe deg med, er å skape et baderom laget for nytelse, avslapping og maksimal komfort – uten at det trenger å koste skjorta!

 

Hva trenger du i hverdagen din?

 

Mange av oss stresser altfor mye; noe som kan lede til alt fra dårlig søvn til hudproblemer eller smerte i muskler og ledd. Hva med å gjøre baderommet ditt til stedet hvor du senker skuldrene og pleier både hode og kropp? Mange av badekarmodellene på vvskupp.no har massasjefunksjoner og velvære-boostere som nakkeputer, mp3-tilkobling og lyseffekter. For deg som foretrekker dusj, er et såkalt steamkabinett å anbefale.

Et steamkabinett er et innovativt type dusjkabinett som gir badet en skikkelig hjemmespa-følelse. Sitt ned på det integrerte setet og nyt en dampbehandling – eller bare ta en helt vanlig, kjapp dusj. Mange av modellene fra italienske Novellini tilbyr også hydromassasje; en funksjon som gjør dusjopplevelsen din til noe helt utover det vanlige. Sliter du med stive muskler, smerte eller dårlig blodsirkulasjon? Hydromassasje – massasje ved hjelp av vann, på godt norsk – er godt egent til å lindre slike syndromer, i tillegg til at det kan påskynde restitusjonsprosessen etter trening, fødsel eller skader.

 

hjemmespa massasjebadekar westerbergs

Massasjebadekar fra Westerbergs

 

Her er noen av tingene som hydromassasje kan ha en positiv effekt på, kort oppsummert:

 

Hudproblemer – takket være detox-effekten av det varme vannet

Søvnproblemer – ved å øke kroppstemperaturen, for så å senke den igjen; noe som forbereder kroppen på å sovne inn

Dårlig humør – ved at vanntrykket frigjører endorfiner

Smerte i muskler og ledd – ved at massasjen øker blodsirkulasjonen

Stress – ved å hjelpe deg å slappe av, samt redusere mengden kortisol (“stresshormonet”) i kroppen

 

Vil du vite mer om hydromassasje? Les deg opp på de tekniske detaljene samt hvorfor det er så godt for kroppen din i denne artikkelen!

 

Spar vann, miljø – og penger!

 

For mange av oss, har det å være bevisst på ressursene og energien vi bruker blitt en selvfølge i hverdagen. Så er det mulig å nyte sitt hjemmespa med god samvittighet? Svaret på det er; joda! Mange av dagens produsenter setter bærekraft og vannsparing høyt på agendaen, og tilbyr produkter som gjør det fullt mulig å installere et hjemmespa uten å bli stemplet som en miljøskurk.

Handler du fra vvskupp.no er du garantert et vareutvalg bestående av kun anerkjente merker som holder høye kvalitets- og holdbarhetsstandarder. På den måten sikrer du ikke bare badet ditt en lang levetid – men også den beste og mest progressive teknologien innenfor armaturer, bad- og dusjløsninger.

 

Hjemmespa EcoSmart Hansgrohe dusjsystemer

Slik fungerer EcoSmart-teknologien

 

Et godt eksempel på en fremtidsrettet produktutvikling som imøtekommer så vel miljø- som komfortkrav er EcoJoy-teknologien fra den tyske produsenten GROHE. EcoJoy-produkter fås både til kjøkken og baderom, og lar deg spare opp til 50% vann, uten at du merker det – annet enn når du skal betale regningene, selvsagt.

 

Trikset bak EcoJoy er en intuitiv begrensning av vanngjennomstrømning samt innblanding av luft, som gjør at vannstrålen oppleves like kraftig og perlende som du er vant til med ditt nåværende armatur. Søstermerket Hansgrohe har en tilsvarende teknologi – EcoSmart – som reduserer vannforbruket med opp til 60%. Et redusert vannforbruk gir naturlig nok også et lavere strømforbruk, siden mindre varmt vann må varmes opp til rengjøringsrutinene dine. Godt for både miljøet og lommeboken, altså!

 

Her kan du se våre kampanjepriser på GROHE sin Rainshower-serie med EcoJoy; en lekker dusjkolleksjon med noe for alle dusjvaner, stilønsker og installasjonsscenarier!

 

En annen faktor å ta hensyn til dersom du vil konsumere bærekraftig er måten et produkt er laget på – og hvor god kvalitet det holder. En kalk- og bakteriefri overflate krever mindre rengjøring, og dermed mindre energiforbruk. Og jo mindre kjemikaler du trenger å bruke, jo bedre for både deg og miljøet!

Dette er noe Novellini har spesialisert seg på; mineralberikede overflater med minimal miljøpåvirkning.  Dessuten er kvaliteten upåklagelig, med dusjløsninger, badekar og tilbehør som varer i mange, lange år. Så skader det jo ikke at produktene er et skikkelig blikkfang heller… 

´

Hjemmespa – favoritter fra vvskupp.no

 

Å skape et eget lite hjemmespa trenger hverken å være dyrt eller komplisert. Med mindre du skal renovere hele baderommet eller bygge nytt, kan du alltids begynne i det små – og sakte men sikkert gjøre badet til et rom av komfort, nytelse og hverdagsluksus. Et nytt baderomsmøbel kan gjøre mye med romfølelsen, og fungere som hjertet i ditt nye hjemmespa.

Vi elsker det store og kreative utvalget fra svenske Gustavsberg, som du kan sjekke ut her. Velg en farge og design som gjør deg glad og fyll det med dine favoritt-velværeprodukter! Såper med avslappende duft som lavender, sandeltre, rose eller jasmin legger et harmonisk slør over baderommet hver gang du trekker ut skuffen, og er både en billig og praktisk hjemmespa -detalj.

En håndkletørker er et annet eksempel på en forholdsvis liten detalj, som likevel gir stor glede i hverdagen. Tenk å alltid kunne sveipe deg inn i et varmt og tørt håndkle – eller stå opp vitende at en lun badekåpe venter på deg bare noen skritt unna? Se aktuelle tilbud på håndkletørkere her!