Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hvordan få et organisert og ryddig baderom

 

For å skape et innbydende og ryddig baderom er det viktig å ha kontroll på alle baderomsartiklene. I denne artikkelen gir vi deg tips til baderomsmøbler som kan hjelpe deg å skape orden – og samtidig gjøre badet til et blikkfang. 

 

Hele verden ble tatt av vinden med Marie Kondo og hennes evne til å ta organisering av ting til et helt nytt nivå. Men det er ikke bare i garderobe og bod at det er smart å holde det ryddig. Et organisert baderom kan spare deg både tid og penger, og øker definitivt følelsen av velvære. I tillegg blir jo badet brukt av gjestene dine, så med et velorganisert baderom får du også muligheten til å vise deg frem fra din beste side!

 

Se aktuelle tilbud på baderomsmøbler på vvskupp.no!

 

Et ryddig baderom skaper velvære

 

Det er mange fordeler ved å ha et ryddig baderom. Å ha oversikt over produktene du bruker daglig sparer deg verdifull tid både under morgenstell og kveldsrutiner. I tillegg kan du spare penger ved å holde styr på produktene du kanskje bruker mer sjeldent, siden du slipper å kjøpe nytt hver gang du ikke finner det du leter etter når du trenger det. 

Ved hjelp av smarte skuffer og skap, vil du enkelt kunne lage ditt eget system som gjør at du alltid finner det du leter etter. Linn Baderomsmøbler har blant annet stilrene skuffeinnsatser, som gjør det enklere å holde orden i skuffene. Glem produkter som ruller rundt i skuffen, og lekker innhold eller gjemmer seg lengst bad. Du kan også montere praktiske skuffelys i servantskapet. Lys er både et lekkert designelement, samtidig som det gir deg enda mer kontroll over tingene dine. 

 

skuffeinnlegg baderom linn bad

Skuffeinnlegg for servantskap fra Linn bad i lekker eikefarge

 

 

Praktisk oppbevaring i stilrene design

 

For å få kontroll på alt som ellers ligger og flyter på baderommet trenger du oppbevaringsplass. Ofte er det ikke nok med kun et servantskap – særlig ikke hvis dere er flere i husholdningen. Med ekstra skapplass kan du oppbevare alt fra håndklær til personlige artikler på badet, og skape ro og orden i interiøret. På vvskupp.no finner du praktiske høyskap og overskap som både er pene å se på og gir deg ekstra plass til oppbevaring. Gå for en vegghengt modell for å sørge for enkel rengjøring og et luftig inntrykk.

Et smart sideskap kan også være med på å gjøre baderommet ryddigere og luftigere. Enten du plasserer sideskapet som en forlengelse av servantskapet, eller gir litt luft mellom servantskapet og sideskapet, vil du ha ekstra plass til oppbevaring av alt du har på badet ditt.

 

sort baderomsskap sideskap

Lekkert, sort sideskap i eik med fra Bathlife. Dette skapet finnes også i hvit, lys og brun eik.

 

Smarte pakkeløsninger med baderomsmøbler

 

Dersom du skal pusse opp badet på budsjett, kan det lønne seg å kjøpe en komplett pakkeløsning med baderomsmøbler. Vvskupp har alltid gode tilbud på ulike pakkeløsninger, og noen ganger kan du også finne møbelpakker på salg. En pakkeløsning med baderomsmøbler er både økonomisk og praktisk når du ønsker å skape orden på badet. Våre møbelpakker til baderom inkluderer ofte både speil, servant, blandebatteri og servantskap. Velg mellom løsninger som egner seg til større familier, eller enkle og rimelige løsninger til single eller par. Pakkene har møbler med innovative design og er selvsagt av topp kvalitet – slik at du kan skape et ryddig baderom som varer i mange år fremover. 

 

rimelig møbelpakke baderom

Rimelig møbelpakke for små baderom fra Korsbakken bad, med servantskap, servant og speil.