Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Laufen Alessi Dot, med sirkelen som utgangspunkt

Når produsenten Alessi designer kolleksjoner, er det elegante saker det er snakk om. Dette er definitivt tilfelle med deres kolleksjon” Laufen Alessi Dot”. Med sirkelen som utgangspunkt har de laget en fantastisk serie med alt fra møbler og porselen til kraner og garnityr. Og her er det avrundete former og rene linjer det hele handler om.

alessidot4

Det som er ekstra spennende med denne serien, er at Alessi har gjort et samarbeid med produsenten Oras i utførelsen av deres kraner og garnityr. Alle kranene er som møblene, enkle og smidige, men likevel stilige i designet. I følge produsenten selv, er kolleksjonen laget med tanke på å ikke ta fokuset bort fra baderommets originale funksjon, nemlig å pleie kroppen og gi deg ro.

8612_landscape_546x240

Laufen Alessi Dot kolleksjonen kommer med møbler og porselen for både store og små bad. Og skulle du ønske deg en aldri så liten bidè ved siden av toalettet, så har selvfølgelig italienerne sørget for at dette er mulig også. Speil og speilskap i ulike størrelser kommer selvfølgelig også i matchende størrelser som møblene. Les mer om våre priser på disse møblene her.

alessi-dot