Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Liten servant til små bad

Vi som har små bad, trenger å tenke ekstra nøye igjennom hvordan vi innreder og dekorerer rommet. Kanskje ønsker vi et kompakt toalett som tar mindre plass en et normalt toalett, og det samme kan gjelde med møbelet og servanten. Vi i VVS Kupp har flere leverandører som leverer produkter som er ekstra små. Blant annet fører den anerkjente produsenten Duravit en kolleksjon servanter som heter Vero og som er mye smalere enn det vi er vant med fra andre leverandører.

liten servant

Vero er en elegant kolleksjon som har design som kun er 250 mm i dybde. Vaskene er til underliming og er komfortabel også for lommeboka. Kolleksjonen inneholder produkter i flere størrelser og er av meget god kvalitet. Vero er designet av Kurt Merki Jr i samarbeid med Duravit.

Oppfinnsomhet og mot til å utvikle  løsninger karakteriserer produkthistorien til Duravit. De har vært trendsettere på badet gjennom en årrekke. Kvalitet og design er alltid førsteprioritet hos Duravit

Gjennom et svært bredt sortiment har Duravit noe for enhver smak. Enten det gjelder servanter, toaletter, baderomsmøbler, dusjkar eller badekar vil du med stor sannsynlighet finne den rette modellen til akkurat ditt bad.

Duravit arbeider bl.a med designeren Philippe Starck, som designer ulike servanter og toaletter, som Duravit siden produserer. Duravit var de første som lagde toaletter med spylesystem og avløp og sisterner med vann, og var også ansvarlige for utviklingen av den populære vasken som er formet som en bolle. Flere av Duravit-produktene finnes med overflaten WonderGliss, som porselenet får ved brenning i ovnen. Denne overflaten går inn i og lukker og forsegler porene som kan forekomme i porselenet etter alminnelig brenning. Dette betyr at man står igjen med en rengjøringsvennlig overflate, der kalk og smuss ikke så lett kan sette seg fast. Vi i vvskupp.no selger alle Duravit-produkter, og står gjerne til disposisjon med råd om ulike spennende løsninger.

Les mer om våre priser på Vero-produktene her..   

Oso varmtvannsbereder tilbud
Vinn Grohe Sensia Arena