Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Liten servant til små bad

Er du på jakt etter en rimelig servant som passer inn på små baderom? I Duravit sin Vero-kolleksjon finner du garantert en liten servant som passer dine behov, og din lommebok!

Vi som har små bad trenger å tenke ekstra nøye igjennom hvordan vi innreder og dekorerer rommet. Kanskje ønsker vi et kompakt toalett som tar mindre plass en et normalt toalett? Det samme kan gjelde med baderomsmøbler og servant. Og selvsagt bør ikke størrelsen gå ut over hvordan servanten fungerer eller ser ut!

På vvskupp.no har vi heldigvis flere leverandører som lager ekstra små servanter og andre produkter til badet. Blant annet fører den anerkjente produsenten Duravit en kolleksjon servanter med navnet Vero. Mange av servantene i denne Vero-serien er mye smalere enn det vi er vant med fra andre leverandører – og passer derfor perfekt inn på små baderom!

 

liten servant rimelig

En liten og rimelig servantene fra Duravit sin Vero-kolleksjon

 

Vero – liten servant fra Duravit

 

Vero er en elegant kolleksjon som er designet i en rekke størrelser, hvor den smaleste servanten kun er 250 mm i dybde. Her snakker vi plassbesparende baderomsservant! Du får vaskene i alt fra underlimt til toppmontert modell, og felles for alle er at de holder meget god kvalitet. Designet har den anerkjente designeren Kurt Merki Jr stått for, i samarbeid med Duravit.

 

duravit møbelservant

Møbelservant med lekker konsoll i Duravit Vero-serien. Her får du også en praktisk håndklehenger i samme møbel!

liten toppmontert servant

Liten, toppmontert servant i Duravit Vero-serien

 

Duravit sine små servanter er ikke bare praktiske for den med lite plass på badet – de er også snille mot lommeboken. Her får du rett og slett mye for pengene, og en servant som varer i mange år. En annen fordel med å kjøpe en Vero servant er at du kan innrede badet med andre produkter i samme serie, og skape en rød tråd på badet. I Duravit sin vero-serie finner du nemlig både toalett, badekar, baderomsmøbler og tilbehør som speil, speilskap og håndkleholdere.

 

duravit toalett badekar servant og baderomsmøbler

Slik kan et baderom med Vero-vri se ut! Her ser du både høyskap, servant, servantskap, badekar og speilskap i samme serie

 

duravit sort servant sort toalett

I Vero-serien finner du også et par sorte servanter, og sort toalett

 

Mer om baderomsprodukter fra Duravit

 

Oppfinnsomhet og mot til å utvikle  løsninger karakteriserer produkthistorien til Duravit. De har vært trendsettere på badet gjennom en årrekke. Kvalitet og design er alltid førsteprioritet hos denne anerkjente produsenten.

Duravit arbeider bl.a med designeren Philippe Starck, som designer ulike servanter og toaletter, som Duravit siden produserer. Duravit var de første som lagde toaletter med spylesystem og avløp og sisterner med vann, og var også ansvarlige for utviklingen av den populære vasken som er formet som en bolle. Flere av Duravit-produktene finnes med overflaten WonderGliss, som porselenet får ved brenning i ovnen. Denne overflaten går inn i og lukker og forsegler porene som kan forekomme i porselenet etter alminnelig brenning. Dette betyr at man står igjen med en rengjøringsvennlig overflate, der kalk og smuss ikke så lett kan sette seg fast.

 

Se aktuelle tilbud på servanter fra Duravit her  – og sjekk ut hele sortimentet til Duravit på vvskupp.no her!