Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Lyfco – utendørs spabad til en god pris

 

Gjør maks ut av de deilige kveldene på terrassen eller uteplassen med et spabad fra Lyfco! På Vvskupp finner du utendørs spabad som både er lekre å se på, og som øker komforten i hjemmet – eller på hytta. 

 

 

Muligheten til å kunne ta et avslappende bad rett utenfor stuedøren frister nok mange. Hvis du ikke har en badeplass i nærheten av hjem eller hytte, er et utendørs spabad en utmerket substitutt til kveld- eller morgenbadet. Å synke ned i det varme vannet mens mørket senker seg, og massasjedysene pleier musklene, gjør underverker for både kropp og sjel. Dessuten trenger et spabad ikke være så dyrt som mange kanskje tror – i hvert fall ikke hvis du kjøper det på Vvskupp! 

 

rimelig spabad Lyfco

Foib fra Lyfco er et rimelig men lekkert spabad med plass for fire personer

 

Kvalitetsrike spabad til en god pris

 

Lyfco lager spabad til konkurransedyktige priser og med en konstruksjon som tåler det skandinaviske klimaet. I motsetning til mange andre produsenter av rimelige spabad, bruker Lyfco kun kvalitetsmaterialer. Du finner ingen umerkede komponenter når du kjøper et utendørs boblebad fra Lyfco; hverken i kontrollsystemet, massasjedysene eller pumpen. I tillegg får du fem års garanti på karet, som er laget i Lucite® akryl. 

En ting som er verdt å trekke frem, er at isolasjonen i Lyfco sine boblekar er svært god – noe som holder driftskostnadene nede. Dette er en viktig faktor når man kjøper spabad som skal brukes tidvis i kaldt klima. I tillegg står Lyfco sine spabad på en isolert bunnplate som er laget av ABS (en type termoplast) som isolerer karet fra kulde fra bakken. Slik unngår du at fukt eller skadedyr kommer inn i karet nedenfra.

 

Poseidon – et velisolert spabad som kan brukes året om

 

Lyfco sin modell Poseidon er et populært spabad med god størrelse og ekstra god isolasjon. Poseidon egner seg derfor for innebygging i verandaen eller på uteplassen, og kan bli brukt selv når snøen laver ned. Hvis du ønsker et skikkelig lekkert spabad med som hele familien kan kose seg i, er dette modellen for deg!

Poseidon har plass til opptil seks personer og kommer med 35 massasjedyser i ulike størrelser. Karet har et stort LED-lys i bunnen og 20 LED-lys fordelt på sideveggene, som alle kan skifte farge. Et lekkert innslag på enhver uteplass, som vil gi glede og velvære i mange år fremover!

 

utendørs boblekar

Nyt et varmt bad så vel om sommeren som om vinteren med Poseidon spabad

 

Foibe – et rimelig spabad med massasjedyser og LED-lyd

 

Ønsker du et rimelig spabad, uten å kompromisse på kvalitet og komfort? Da er Foibe et utmerket valg! Foibe er Lyfco sitt budsjett-alternativ, men har fortsatt alle funksjonene du trenger for å kose deg i utespaet ditt. 

Foibe rommer fire personer, er utstyrt med 26 massasjedyser og lyser opp hagen et lekkert LED-lys som kan skifte farge. Til tross for den lave prisen, har Foibe et 3-5 cm tykt skum i polyuretan, og et 7cm tykt termisk deksel. Dette gir en bedre isolasjon enn de fleste spabadene i denne prisklassen. Foibe er rett og slett et utendørs spa av høy kvalitet, til en uslåelig pris!

 

Sjekk ut Foibe spabad i helsort farge her – og med klassisk hvitt kar her!

 

Sjekk ut hvorfor Niclas fra Skokloster i Sverige er å glad i sitt Foibe spabad!