Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Novellini – dusjkvalitet til lavpris

Har du oppdaget sortimentet av dusjløsninger fra italienske Novellini?

La deg imponere av pris mot kvalitet, sammen med et lekkert design!

 

Novellini har med sitt fokus på design og kvalitet blitt en av Europas største produsenter av dusjløsninger og badekar. De har et enormt utvalg av løsninger, størrelser og design. Her finner du garantert noe til ditt bad!

 

Se aktuelle tilbud på badekar og dusjkabinett på vvskupp.no! 

 

Novellini – stilsikkert og elegant

 

Novellini Group ble etablert i 1966 og har nå fabrikker i Italia og Frankrike samt kontorer i alle store land i Europa. Årlig produserer selskapet over en million dusjløsninger. Produktene er resirkulerbare og glasset i dusjløsningene er behandlet med nanoteknologi. Behandlingen, kalt Crystal Clear, gjør det enkelt å rengjøre glasset og gjør at bakterier, kalk og såperester ikke fester seg like lett.

Takket være det enorme utvalget av ulike dusjløsninger, og at mange ting kan bestilles på spesialmål, har Novellini blitt en kjent og kjær produsent også i norske hjem. For å ikke snakke om kvaliteten og designet…

 

Her er noen smakebiter fra sortimentet – som alle har lavprisgaranti og fri frakt på vvskupp.no!

 

Novellini dusjkabinett vvskupp.no

Novellini Zephyros 2P Skyvedør

 

Novellini Young dusjkabinett vvskupp.no

Novellini Young 2.0 2G Slagdør

 

Bad med frittstående dusjvegg

Novellini Kuadra H Dusjvegg

 

Bad med dusjkabinett

Novellini Crystal 2P Dusjkabinett – som finnes i både sort og hvit farge

 

Lyst bad med badekar

Novellini Calos Badekar

 

 

Hvorfor velge et dusjkabinett?

 

Å bytte til et dusjkabinett er noe av det smarteste du kan gjøre dersom du er urolig for fuktskader. Badet er tross alt et av de viktigste rommene du har, både når det gjelder økonomi, sikkerhet og komfort. Et dusjkabinett har dusjvegger på alle fire sider, montert på et frittstående dusjkar. Slik sørger du for at fliser og vegger ikke blir utsatt for direkte sprut, som jo er tilfellet med mange dusjløsninger. Du slipper også å dusje rett på flisene, som på sikt kan lede til dyre fuktskader på badet.

Er du usikker på om vegger, tak og gulv tåler å bli vætet, er et dusjkabinett en genial løsning. Veggene i kabinettet sørger for mindre damp på badet, gjennom at de kaldere veggene kondenserer de fineste dråpene og leder dem rett ned i sluket. Dusjkabinetter anbefales derfor av mange profesjonelle våtromsaktører. Et dusjkabinett kan også telle positivt på verditakster og boligsalgrapporter, i og med at det er med på å minke risikoen for fuktskader på badet. I tillegg får du en herlig, trygg dampbadfølelse mens du dusjer!

 

Se utvalget og aktuelle tilbud på dusjkabinett fra Novellini på vvskupp.no!