Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Rimless toalett fra Duravit – tidløs, kantløs, enkel

 

Med sine kantløse modeller setter Duravit standarden for hvordan design og teknologi kan kombineres for å gi deg et toalett som alltid yter maks. Mindre rengjøring, mindre søl, og mindre vannforbruk!

 

Rimless toalett fra Duravit.

Vet du hva et rimless toalett er? Rimless er engelsk og betyr kantløs, så dette er rett og slett et toalett uten kant på toppen av skålen. Rimless toaletter har blitt vanligere og vanligere de siste årene, fordi mange oppdager hvor enkelt, hygienisk og effektivt det er å ha et toalett uten kant. Tenk å slippe å dra dobørsten under kanten, hvor all smuss og bakterier samler seg! Takket være det åpne designet er også bassenget lett å holde rent, slik at du kan bruke tid og penger på annet enn rengjøring.

 

Duravit Happy D.2 Vegghengt toalett

Duravit sine Rimless-modeller finnes også i andre, lekre farger enn hvit

 

En skikkelig hygienisk skylling av doskålen

I tillegg til å fjerne kanten fra mange modeller, har toalettprodusenten Duravit utviklet HygieneFlush skylling. Gjennom to vannåpninger settes den kraftige vannstrømmen i rotasjon, og sikrer at hele skålen blir rengjort til perfeksjon.

Vannet roterer først horisontalt, så vertikalt, før det rengjører hele skålen innvending uten å etterlate noe vannsprut eller søl. Vannforbruket trenger du ikke å tenke på, for HygieneFlush gjør toalettet helt ren selv på halv skylling med 4,5 liter.

 

Rimless toalett fra Duravit vannbesparendeRimless toalett fra Duravit

Et toalett som er beskyttet mot bakterier

Mange av Duravit sine modeller kommer også med en innovativ, keramisk overflate; HygieneGlaze. Denne glasuren hever standarden for hygienen på badet ved sine antibakterielle egenskaper. Innen 24h er bakterier redusert med hele 99.9%! Et HygieneGlaze-toalett er forseglet helt fra skålens indre opp til kanten, og er beskyttet overalt hvor bakterier gjerne setter seg. Man kan nesten påstå at en toalettbørste blir overflødig med et Rimless toalett med HygieneGlaze; et rensligere, og mer hygiensisk, toalett skal du lete lenge etter!

Duravit toaletter kommer også med WonderGliss overflate, som forsegler de små, små porene i porselenet. Dette fører til at vannet renner av skålen i stedet for å bli liggende. Slik slipper du kalkrester og andre merker eller skitt på toalettet.

 

Se en av de bestselgende modellene uten skyllekant og med WonderGliss fra Duravit på vvskupp.no

Rimless toalett fra Duravit

ME by Starck – toalettluksus fra Duravit

Noen av de bestselgende toalettene på vvskupp.no finner vi i ME by Starck-serien fra Duravit. Dette er premium-toaletter av høyeste kvalitet, som med sine subtile former og rene designuttrykk blir en vakker innredningsdetalj på badet. Velg mellom en klassisk gulvstående modell, eller et vegghengt toalett i vanlig eller Compact størrelse. Såkalte Compact-toaletter har blitt svært populære de siste årene, takket være de plassbesparende målene. Mens en standardmodell er 57cm dyp, er Duravit sine Compact-modeller kun 48cm dype – så her er det mye plass å spare for den som har et lite bad. Compact-toalettenes omfang er ellers som en vanlig toalett, og takket være ME by Starck-toalettenes perfekt utformede toalettseter er sittekomforten like god som på et vanlig toalett. Det samme gjelder skylleeffekten – som selvsagt er like sterk og god som på et større toalett. Oppdag også den økte komforten ved et myktlukkende sete og en toalettskål uten skyllekant!

 

Se utvalg og priser på ME by Starck – toalett fra Duravit på vvskupp.no

 

Vil du ha ordentlig luksus i hverdagen går du for et dusjtoalett; Duravit SensoWash. Her kan du velge mellom en rekke ulike skylleprogrammer for rengjøring etter toalettbesøket, og etter at skyllingen er ferdig tørker toalettet deg med varmluftstørker. SensoWash er energisparende, skånsomt for huden og har en rekke funksjoner og tilbehør som gjør toalettbesøket til en fryd. Styr toalettet med fjernkontroll eller app, la dysene rense seg selv, slå på setevarme og slipp å slå på lyset når du står opp om natten – toalettets diskré nattlys guider deg, slik at du slipper lyssjokk fra baderomslyset.

 

Se aktuelle tilbud på SensoWash – toalett fra Duravit

 

SensoWash dusjtoalett rimless toalett fra Duravit

Duravit SensoWash Starck f Lite dusjtoalett styres enkelt med app