Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Som kunde hos vvskupp.no, har du mengder av rettigheter (og et par plikter…)

Som kunde hos vvskupp.no får du fri frakt. Angrerett. Kontokreditt og delbetaling. Kjemperabatter. Det er bare noen av fordelene ved å handle hos vvskupp.no. At kundene i tillegg har et par plikter ved kjøp, synes vi faktisk er som det skal være.

limert_speil-640x463-640x311

Kunde hos vvskupp.no – det er å være fri til å velge blant titusenvis av produkter, leke med tegninger og produkter, og ikke minst å kunne finne noen av de beste tilbudene som finnes på det norske markedet. Kunde hos vvskupp.no – det er å nyte godt av mengder av fordeler – i denne artikkelen får du vite litt om hvordan du bruker nettstedet best. Lykke til!

Vit hva du er på jakt etter

I sortimentet vårt finner du ca. 30.000 ordrenummer. I tillegg har vi en lokaldatabase med 50.000 tilleggsprodukter. Det betyr at det skal mye til for at vi ikke har det du etterspør! La oss for enkelhets skyld si at du er på jakt etter en ny dusj. Da klikker du deg inn på «Baderom» – og plutselig kan du velge mellom raindance_select_showerpipe_hansgrohe2-640x360-150x150dusjnisje, dusjhjørne, dusjkabinett, dusjarmatur, dusjsett og tilbehør, dusjsøyle, dusjpanel og dusjkar. Og går du inn på «Pakketilbud», finnes det fire dusjpakker der. Under «Kampanjetilbud» ligger det også flere dusjpakker. Går du dessuten inn på «Lagersalg», skal du ikke bli overrasket om du kommer til å finne dusjprodukter der, også.

Et godt råd er derfor at du prøver å finne ut hva du egentlig er på jakt etter, før du begynner jakten på nettsidene våre. Ikke nødvendigvis nøyaktig utførelse, produsent og så videre, men i alle fall bør du ha et mentalt bilde av det du er på jakt etter. For mange produktserier gjelder regelen om at det kun er små, tekniske forskjeller som skiller det ene produktet fra det andre. Lik utførelse, men forskjellige mål på ting som gjenger, festeanordninger, gjennomføringsdiameter m.m.

Etter hvert har du ganske så sikkert funnet akkurat det produktet du ville ha. Enten det er et badekar eller et dusjsett, en kjøkkenvask eller en ny sentralstøvsuger, gjelder de samme reglene for betaling, frakt og garanti.

Slik handler du bekymringsfritt på vvskupp.no

Velg først varene du ønsker deg

RD_03La oss gå ut fra at du har funnet det du ønsker deg til baderom, kjøkken eller ellers i huset. Lagerbeholdningen – eller når vi regner med å få varen inn til lager – er registrert for hvert produkt. Du legger varene du ønsker i handlevognen – inntil nå trenger du ikke være verken registrert eller innlogget; det blir som å være «windowshopper» der vinduet er skjermen du handler på. Men når vi snakker tid for betaling, må du logge deg inn – og er du ikke registrert som kunde, er dette tidspunktet å gjøre akkurat det, på. Dessuten er det greit å huske at man må være innlogget for å få lagret innholdet i handlekurven.

Betal slik du selv ønsker

På kontosiden – siden du kommer inn på etter å ha logget inn – ser du totalpris på det du har i handlevognen, komplett med mva og ekspedisjonsgebyret på kr 150,-. Er du tilfreds med varene du har valgt og prisene på disse, kan du velge å betale på flere måter. Velger du å betale med kredittkort, kan du bruke både VISA og Mastercard. Vil du heller benytte faktura eller delbetaling fra Svea WebPay, forutsetter begge betalingsvarianter at du oppgir personnummer eller organisasjonsnummer, og at kredittsjekken som følger, ikke viser betalingsanmerkninger. NB: Prisendringer som følge av valutakursendringer eller nye produsentbetingelser, gjelder ikke for allerede registrerte varekjøp.

Ordrejustering og angrerett

Når betalingen er i orden, har du fortsatt noe tid til å justere ordren før vi registrerer den hos oss – avbestille eller legge til varer, f.eks. Naturligvis kan du allerede nå benytte deg av angreretten og avbestille hele ordren – den retten gjelder forøvrig fra bestilling og 14 dager fremover. Les mer om angreretten her.

Følg ordren din

For å sjekke hvor i all verden varene dine befinner seg, kan du gå inn på ordrehistorikk under Kundesenter øverst på siden. I tillegg kan du søke direkte hos Posten/Bring ved å bruke ordrenummeret for din bestilling. Det får du på leveringsbekreftelsen som du får på e-post fra oss etter bestilling.

Dette gjør du når varene ankommer

Bring ExpressMens bil og sjåfør fortsatt er hos deg – sjekk om varene er påført transportskader. Uhell kan skje, og det er ikke sikkert sjåføren vet om det har skjedd noe under frakten. Er det berømte uhellet ute, tar du bilde av skaden, og får sjåføren til å kvittere for skaden på fraktseddelen. (Husk å ta vare på kopien.) Deretter melder du skaden til oss på retur/reklamasjonsskjemaet på vvskupp.no. Skulle du først oppdage skader eller produksjonsfeil etter at sjåføren har dratt og du har pakket opp, må du melde fra innen 7 arbeidsdager etter levering. Skader som skyldes transport eller garanti, erstattes kostnadsfritt.

Når du skal returnere varer til oss

Bruk gjerne samme transportør som kom med varene til deg – ikke send i postoppkrav, da kommer bare varene i retur. Husk å sende varene i «ubesudlet» originalemballasje – skal du skrive noe eller lime på etiketter, gjør du det på fraktemballasjen – ikke på originalemballasjen.

Vi lover både sikkerhet og lave priser

Sikkerhet i form av at vi behandler alle dine personlige data etter Personopplysningsloven. Lave priser i form av vårt eget Lavprisløfte: Finner du lavere pris i annonser, kundemagasin eller lignende på noe du har kjøpt hos oss innen 14 dager etter kjøpet, får du varene til samme, lave pris. Ikke verst, hva?

Er det noe du lurer på?

Ja – da er det nok oss du burde snakke med. Ikke er vi vanskelige å få kontakt med, heller – ring oss på telefon 470 57000 eller send en e-post til info@vvskupp.no. Ellers kan du besøke oss på Facebook – https://www.facebook.com/vvskupp.no

Vi prekæs, som de sier i Fredrikstad!