Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Spar penger med en toalettpakke!

Planlegger du å pusse opp badet? Gå for en toalettpakke, så slipper du gå deg vill i jungelen av klosetter, seter, lokk, sisterner og betjeningsplater…

 

 

En toalettpakke er, som navnet antyder, en måte å forenkle ditt innkjøp av ny toalett. For mange av oss er badet hjemmets viktigste rom, og beslutninger i forbindelse med oppussing av dette kan fort bli vanskelige…. og dyre! Derfor har vi satt sammen en rekke toalettpakker, bestående av noen av våre populæreste produkter innen denne kategorien. Sisterner fra Hansgrohe og Geberit samt toalettskåler fra Villeroy & Boch, Laufen eller Duravit sikrer topp kvalitet, høy hygienestandard og lekker utførelse!

 

Se aktuelle tilbud på toalettpakker på vvskupp.no!

 

toalettpakke villeroy boch

Med en toalettpakke fra Villeroy & Boch er du sikret en rimelig totalløsning med lang levetid

 

Hvilken toalettpakke passer deg?

Det viktigste valget for mange er selve toalettskålen. Ikke bare skal du sitte mange, mange timer på den i tiden fremover – den er også en viktig detalj i ditt baderomsdesign. Ta nøyaktige mål og se noter deg noen punkter som er viktig for deg hva gjelder estetikk. Avrundet eller mer firkantet design? Slank eller bred modell? Normal eller minimal dybde?

Compact-modellene fra Villeroy & Boch står kun 48 cm ut fra veggen, til sammenligning med standarddybden på 56-58 cm; en meget gunstig detalj for baderom med lite plass. Er du opptatt av hygiene på badet er DirectFlush-modellene fra Villeroy & Boch et genialt valg. Takket være den nye spyleteknikken samt fjerning av skyllekant, sørger DirectFlush for en grundigere skylling av skålen, mindre bakteriespredning på badet og et lavere vannforbruk enn tidligere modeller.

 

Noen av modellene du kan få i en toalettpakke

Villeroy & Boch sin DirectFlush-modell vs. konvensjonelle modeller

 

Enklere, og billigere!

I tillegg til selve toalettskålen, inneholder en toalettpakke også sisterne, betjeningsplate (“skylleknapp”), toalettsete og lokk. Alle pakker finnes med en rekke ulike kombinasjoner av disse produktene. På den måten er det enkelt for deg å finne den perfekte løsningen for nettopp dine mål, preferanser og stil. Kostnadene i forbindelse med oppussing av bad skyter fort i høyden – så hvorfor betale mer enn du må for toalettet?

I tillegg til at totalprisen for en toalettpakke er billigere enn å kjøpe alle deler separat, slipper du i tillegg søke på hvilke deler som er kompatible med hverandr. Med en toalettpakke får du nemlig en komplett pakke levert med alt av beskrivelser og spesifikasjoner. Mange modeller kan du dessuten installere helt på egen hånd. Subway 2.0 modellene fra Villeroy & Boch er utstyrt med Suprafix; et installasjonssystem som forenkler monteringen av toalettet betraktelig.