Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Moderne dusjkabinett for moderne baderom

 

Våre dusjkabinetter er en smart investering, ikke bare økonomisk, men også for bedre sikkerhet og en luksuriøs dusjopplevelse. Fra rimelige alternativer fra Bathlife, til premiumvalg fra Novellini og pålitelige løsninger fra Hafa, har vi noe for enhver smak og budsjett. Les mer og bli inspirert av våre lekre dusjkabinett fra Hafa, Novellini og Bathlife!

 

Å investere i et moderne dusjkabinett er noe av det smarteste du kan gjøre. Badet er nemlig det viktigste rommet du har, både når det gjelder økonomi, sikkerhet og hvilken opplevelse du søker. Da gjelder det å velge en dusjløsning som skårer høyt på alle disse tre punktene – og det mener vi så absolutt  at et moderne dusjkabinett gjør!

Et dusjkabinett har dusjvegger på alle fire sider, montert på et frittstående dusjkar. Som regel er to av veggene dører, som kan leveres som buede eller rette skyvedører/slagdører. Ofte leveres dusjkabinett komplett med integrert dusjgarnityr og blandebatteri.

 

Se aktuelle tilbud på dusjkabinett på vvskupp.no

 

 

Hvilke er de mest populære dusjkabinettene?

 

Noen av våre mest populære dusjkabinett er laget av kjente produsenter som Novellini, Hafa eller Bathlife, som alle lager moderne dusjkabinett for bevisste forbrukere. Dusjkabinetter har gjennomgått en kraftig utvikling de senere årene, både hva gjelder utforming, funksjon og design. Kjøper du dusjkabinett fra vvskupp.no vet du at du får et kvalitetsprodukt med garanti og lang levetid.

Se bildene av noen av våre mest populære dusjkabinett nedenfor for inspirasjon. Spør deg selv hvilke funksjoner du er ute etter, hvor mye plass du har og hvilken prisklass du ser for deg, så blir valget enklere. Ønsker du en annen farge enn klassisk hvit har vi selvsagt sort

dusjkabinett på vvskupp.no – blandt annet!

 

Bathlife dusjkabinett

 

Bathlife tilbyr moderne dusjkabinett som passer ethvert bad! Er du på jakt ett et billig dusjkabinett er dette en produsent du bør holde utkikk etter. Med Bathlife er du sikret en herlig og trygg dusjløsning til en virkelig gunstig pris, som du også kan matche med andre produkter i Bathlife sitt sortiment for baderommet.

Vil du ha dusjløsning til et litet bad kan du velge den minste størrelsen, dusjkabinett 80×80, av noen av de lekre modellene som Bathlife tilbyr. 

 

moderne dusjkabinett sort

Bathlife dusjkabinett sort profil i rett modell, Betrakta

 

moderne dusjkabinett Bathlife Betrakta

Bathlife dusjkabinett buet modell, modell Betrakta

 

Novellini dusjkabinett

 

For deg som er glad i litt ekstra luksus i hverdagen, er Novellini dusjkabinett et opplagt valg. Her får du et skikkelig moderne dusjkabinett, uansett hvilken modell du velger. Gå for den generøse modellen dusjkabinett 100×100 for en dusjløsning som aldri vil føles for trang!

Vil du få skikkelig spa-følelse på badet går du for et Novellini steamkabinett. Et steamkabinett er et innovativt type dusjkabinett med tak, og gjerne flotte tilbehør som LED-lys, hydromassasje og ulike strålemønster. Sitt ned på det integrerte setet som ofte følger med og nyt en dampbehandling – eller ta en helt vanlig, kjapp dusj.

 

moderne dusjkabinett novellini

Novellini steamkabinett med dusjgarnityr, kroppsdyser, LED-lys og tak

 

moderne dusjkabinett sort

Novellini dusjkabinett sort, fra serien Crystal

 

Hafa dusjkabinett

 

Hafa dusjkabinett er et svensk kvalitetsprodukt som har vært populært i norske baderom i mange tiår. På vvskupp.no finner du moderne dusjkabinett fra Hafa i både rette og buede modeller, og i en rekke ulike størrelser. Med Hafa kan du være sikker på at du får et trygt og velfungerende dusjkabinett til en rimelig penge, som vil vare i lang tid fremover.

 

hafa dusjkabinett polaris

Hafa dusjkabinett i serien Polaris

 

hafa dusjkabinett

Hafa dusjkabinett sort fra serien Polaris

 

Hvorfor velge dusjkabinett?

Velger du et dusjkabinett leder du vannet dit det hører hjemme; i sluket. På den måten trenger du ikke å tenke på at fliser kan ta skade av vann fra dusjen. Det handler om å ha kontroll på hvor vannet tar veien, og å investere i en dusjløsning som reduserer risikoen for vannskader på badet!

Er du usikker på om veggene dine tåler å bli vætet ofte? Da er et dusjkabinett den absolutt beste løsningen. I tillegg til å ta unna direkte sprut, sørger veggene i kabinettet for mindre damp i rommet. Dette gjennom at de kaldere veggene kondenserer mye av de fineste dråpene og leder dem ned i dusjkaret – og dermed rett ned i sluket. Slik skader ikke vanndampen vegger og gulv i det lange løp.

Moderne dusjkabinetter anbefales av mange profesjonelle våtromsaktører, i tillegg til at det ofte teller positivt på en verditakst eller boligsalgrapport. Bonuseffekten er at du dessuten får en herlig, varm dampbadfølelse mens du dusjer!

 

Se våre gode priser på moderne dusjkabinett her!