Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Tips til 3 gode støvsugere 

 

Å investere i en god støvsuger gjør rengjøringen enklere, mindre tidkrevende og faktisk også hyggeligere. I dette innlegget tipser vi om tre gode og populære støvsugere i ulike prisklasser – alle med flotte funksjoner!

 

 

Støvsugere har utviklet seg enormt siden de først kom på markedet. Dagens modeller kommer med haugevis av innovative funksjoner, som lar deg holde hjemmet rent på en effektiv og leken måte. Ønsker du et rent hjemme uten å måtte legge unødvendig mye energi eller tid på renjøringen, kan det være på tide å bytte ut støvsugeren. Et rent hjem løfter både humøret og livskvaliteten, så en ny støvsuger vil kunne gjøre underverker!

 

Smart gulvvasker: Nilfisk Combi CW1

 

Denne stående og praktiske 2-i-1 støvsugeren får unnagjort søndagsvasken i en fei, og gir deg motivasjonen du trenger til å sette i gang!

 

Såkalte kombistøvsugere har blitt skikkelig populære de siste årene, og ikke uten grunn. En kombistøvsuger lar deg nemlig vaske og støvsuge – med en og samme maskin. Perfekt for deg som ikke vil bruke hverken for mye penger eller plass på rengjøringsutstyr, og som vil slippe å styre med mopp og vaskebøtte. En kombistøvsuger egner seg også perfekt på hytta, hvor det er ekstra digg å slippe å bruke unødvendig mye tid på rengjøring. Nilfisk Combi CW1 rengjør både vått og tørt smuss på samme gang, og det er enkelt å bytte mellom munnstykket som støvsuger og munnstykket som vasker gulvet. 

 

Fordeler med Nilfisk Combi støvsuger:

Dekker behovet for både støvsuging og vasking av gulv

Du sparer plass på oppbevaring av rengjøringsutstyr

Sørger for enkel og effektiv rengjøring

Batteriene varer lenge

 

 

 

Trådløs støvsuger med god batteritid: Nilfisk Easy 36V

 

En støvsuger med innovative funksjoner som oppfyller de fleste behov – til tross for at den både er både trådløs og poseløs!

 

Dagens trådløse støvsugere er ofte minst like gode som tradisjonelle støvsugere. Fordelen er at du slipper å drasse rundt på en maskin, samtidig som du ikke trenger å forholde deg til en ledning. Før støvet har begynt å hope seg opp, kan du ta frem Nilfisk Easy 36V, trykke på On og starte rengjøringen. En kraftig LED-lampe lyser opp under møbler og mørke områder, og batteriet varer i opptil 80 minutter. I tillegg får du med Nilfisk Easy 36V en håndholdt støvsuger som enkelt kan brukes på benker, bord, i sofaen eller sengen. På vvskupp får du den med alle tilbehør – som vanlig til en god pris!

 

Fordeler med Nilfisk Easy støvsuger:

Du slipper å kjøpe eller bytte støvsugerposer

Lar deg veksle sømløst mellom tre ulike styrker

Kraftig LED-lampe som lyser opp mørke kroker 

Lang batterilevetid

 

 

nilfisk støvsuger trådløs

 

En god, rimelig støvsuger: Nilfisk One

 

Hvis du har lite plass, eller trenger en god støvsuger nummer to, er Nilfisk One et ypperlig valg! 

 

Nilfisk one EU er en kompakt og hendig støvsuger som passer deg som ikke skal støvsuge de største arealene. Støvsugeren drar lite strøm og er svært enkel å oppbevare også i små kott. Et smart oppbevaringsbelte holder slangen på plass når den ikke brukes, og en indikator viser deg når støvsugerposen må skiftes. Ytelsen er på linje med større modeller, så du trenger ikke å bekymre deg for å kompromisse på kvalitet!

 

Vi elsker den fordi:

Tar lite plass

Rimelig og likevel effektiv

Motorhastigheten kan justeres

Energisparende forbruk

 

nilfisk rimelig støvsuger