Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Vinn gavekort på vvskupp.no!

Kjøp en Raindance Select PowderRain-dusj fra Hansgrohe før 30. april så er du med i trekningen av et gavekort på 5.000,- fra vvskupp.no!

Vinn gavekort på vvskupp.no

 

Tusenvis av små, fine mikrodråper, tre velgjørende strålemønstre – og den mest stillegående dusjen du kan tenke deg… det er Raindance Select PowderRain fra Hansgrohe, det! Du veksler mellom hode- og hånddusj på termostaten, og bytter enkelt strålemønster med en Select-kanpp på hånddusjen. Hodedusjen omslutter deg med lette, luftige dråper som hverken gir fra seg lyd eller spruter oppover beina – som om du sto midt i det mildeste, lune sommerregn!

 

Den runde hånddusjen har i tillegg til PowderRain også stråletypene «Rain» og «Whirl»

 

 

Vi har tidligere skrevet om Raindance Select PowderRain på bloggen – les innlegget her!

Vinn gavekort på vvskupp.no

 

Vinn gavekort på vvskupp.no

 

Kjøper du denne dusjen før 30. april er du med i trekningen av et gavekort på 5.000 kroner, som du kan bruke på valgfrie Hansgrohe – produkter på vvskupp.no. Alt du trenger å gjøre er altså å klikke hjem en Raindance Select PowderRain showerpipe, nyte ditt nye velvære-tilskudd og krysse fingrene!

Vi trekker en vinner 3. mai blant alle som har kjøpt dusjen på vvskupp.no, og annonserer denne på Facebook-siden vår.

 

Og du, nå har vi dessuten tilbud på denne modellen – og en rekke andre produkter fra Hansgrohe til kjøkken og bad.

 

Sjekk ut kampanjen – med opp til 60% rabatt på våre mest populære produkter!

 

 

Vinn gavekort på vvskupp.no

 

Mer om Raindance Select PowderRain showerpipe

 

Dette er modellen som revolusjonerer dusjopplevelsen din. Myk, stillegående og med minimal vannsprut. En høyere innblandning av luft i dusjstrålen gjør også at mengden vann er mindre i forhold til konvensjonelle dusjer. Derfor er Raindance Select fra Hansgrohe også lik redusert vannforbruk. Faktisk sparer du ca. 20 prosent vann og energi når du dusjer i en PowderRain – dusj sammenlignet med andre modeller!

Raindance Select PowderRain er for øvrig ikke bare vannsparende, men også effektiv. De mange, mange, små dråpene spyler enkelt vekk såpe og skyller ut sjampo grundig og effektivt. Du trenger altså ikke å bruke mer tid eller vann enn du ville gjort i din gamle dusj; opplevelsen er helt enkelt deiligere, uten å være mindre effektiv. Dessuten fukter vannet hver millimeter av huden på en måte som ikke kan sammenlignes med konvensjonelle dusjstråler. Komforten er total, og hverdagsluksusen et faktum.

Denne nyheten av en dusjstråle er utviklet i Hansgrohe sitt laboratorium, og skårer som sagt høyt på så vel lydnivå som sprut. Altså; lydnivået er lavt – ekstremt lavt, faktisk – og mengden vann som spretter opp idet strålen treffer gulvet er minimal. En stråle med spesielt lite sprut betyr også at det blir færre kalkrester å fjerne fra dusjområdet = mindre rengjøring. Da er det selvsagt ekstra trivelig å bruke badet!

 

Les mer om dusjen på Hansgrohe sine hjemmesider

 

 

grohe sensia arena spyletoalett, dusjtoalett
grohe baderom og kjøkken opptil 60% rabatt lavpris