Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

VVSkupp.no ser til Sverige

I ti år har Håkon Tegneby drevet nettbutikken vvskupp.no. Nå satser sarpingen på å erobre det svenske nettmarkedet med kvalitetsprodukter til lave priser.

 Av Tore Kubberød – VVSaktuelt
Designkupp AS, som står bak nettbutikken vvskupp.no, startet ved at Håkon Tegneby flyttet tilbake til hjembyen Sarpsborg.

– Vi skulle pusse opp kjøkken og bad, og fikk tilbud fra en lokal rørlegger. Jeg syntes prisene var voldsomt høye, og tok en sjekk på nettet. Da fant jeg ut at de tingene jeg skulle ha var opptil 70 prosent billigere i utlandet. Samtidig som jeg selv importerte fra Tyskland, fant jeg ut at dette kunne være en glimrende forretningsidé. Derfor tok jeg kontakt med de tyske grossistene og fikk en avtale, forklarer Håkon Tegneby.

Nå mener han tiden er inne for å utvide markedet også til Sverige.
– Vi i vvskupp har aldri tatt de store sjansene økonomisk, og skal også i Sverige bygge stein for stein. Svensker flest har riktignok et litt annerledes forhold til VVS-produkter enn oss ved at de tenker mer på pris enn på kvalitet. Likevel mener jeg at vi med våre kvalitetsprodukter har et stort potensiale i Sverige. Vi har ikke de billigste produktene, men vi er billigst på de produktene vi fører i nettbutikken vvsklippet.se, mener Tegneby.

Du kan lese hele intervjuet med Håkon Tegneby i VVS aktuelt nr. 5