Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hvor mange nordmenn tror du foretrekker badekar fremfor dusj?

I henhold til en undersøkelse Villeroy & Boch/Gustavsberg, foretrekker hver fjerde nordmann badekar fremfor dusj. Resultatet fra undersøkelsen viser også at så mange som hver femte nordmann ønsker seg et nytt badekar, når de får spørsmål om hvilket produkt de ønsker seg til baderommet.

– Baderommet er i dag mer å anse som en velværesone, hvor man kan flykte fra dagliglivets stress, og i den sammenhengen har badekaret fått en mer sentral rolle., sier markedskoordinator i Villeroy & Boch Norge AS, Catherine Granås

 

Luksus på badet

Villeroy & Boch tar lukseriøse baderom til et nytt nivå med nye Squaro Prestige. En ny modell frittstående badekar gjør den prisbelønte modellen Squaro Edge 12 enda mer eksklusiv og unik. Modellen kombinerer det tynne designet (12 millimeter) hos Squaro Edge 12 med en overflate i ekte trefinér.

Squaro Prestige er en eksklusiv oppgradering av modellen Squaro Edge 12, som vant Interior Innovation Award 2014. Hvert badekar blir nøye hånddekorert i Tyskland, et arbeid som tar omtrent 32 timer. Squaro Prestige kommer i ekte trefinér i Dark Chestnut, Rouble Burl Wood, Satin Walnut, Yew, European Oak og Smoked Oak med en lakkert overflate.

Squaro Prestige kommer også med et lærdesign som matcher søylen til servanten Octagon. Hvert badekar leveres med et kvalitetssertifikat fra Villeroy & Boch.

 

Kombiner med eksklusive Octagon

For å skape et komplett og eksklusivt baderom, kan Squaro Prestige med fordel kombineres med den diamantlignende servanten Octagon. Med den imponerende søylen, gi det hele baderommet en luksuriøs følelse. Søylen kommer i flere fargealternativer – Dark Chestnut, Leather eller Smoky Slate. En unik kobberring fester servanten til søylen.