Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Scarabeo Bucket vinner Design Plus Award!

Designet Bucket fra produsenten Scarabeo, er virkelig et stilig design med en god dose glimt i øyet. Nå har hele verden fått kjennskap til dette eksklusive designet og Bucket mottar derfor den prestisjetunge Design Plus Award, for 2013.  

Scarabeo Bucket

Bucket er et spennende design fra den italienske produsenten Scarabeo som er svært  lekent, samtidig som det er elegant. Vasken kommer både som vegghengt utgave og til å plasseres direkte på benkeplaten. Ønsker du å gi designet ytterligere barnslig preg, eller gjøre det mer lekent, så kan du velge mellom en rekke morsomme design, som det er mulig å plassere på servantens inn- eller utside.

Scarabeo Bucket

Håndtaket er lekkert og er plassert som en kontrast mot det hvite porselenet. Men det er ikke bare estetisk fint å se på, det har en praktisk funksjon som håndklehenger også. Noe som er veldig praktisk på eksempelvis små toaletter der det ellers pleier å være liten plass til håndklær.

scarabeo bucket

Prisen Design Plus Award utgis til produsenter som tenker innovativt både i design, men også i bruken av materialer. En internasjonal jury har bestemt at Bucket skulle få tildelt prisen rett og slett for at den utmerket seg best på alle punkter i sin kategori.

Det er sjelden man får se et så morsomt design som Scarabeo Bucket står for. Ofte blir det med slike idéer som med konseptbiler – de presenteres på en utstilling som rene prototyper, menn kommer aldri i produksjon. Med Scarabeo Bucket er heldigvis ikke det tilfelle; denne serien er i produksjon og til salg – blant annet hos oss i vvskupp.no. For vår egen del vil vi si at dette er et eksempel på at vi ikke kun promoterer og selger de mest populære løsningene, men også liker å ha spesielle produkter og løsninger i nettbutikken vår.

Det krever både mot, humor og sans for det spesielle å ta inn løsninger som Scarabeo Bucket i et hjem. Designet utfordrer på mange måter hvordan vi vanligvis tenker om håndvasker til bad. De fleste ser for seg elegante, hvite løsninger med myke former og linjer. Denne vanen utfordres til de grader i Scarabeos utrolig spenstige løsnng som ikke minst barna kommer til å elske!