Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Bytt blandebatteri – reduser energiforbruket og spar penger!

Gustavsberg har utviklet en bærekraftig energikalkulator som vil hjelpe deg med å redusere energiforbruket ditt og spare penger på lang sikt.

 

 

Spar opptil 30% på strømregningen med Gustavsbergs energikalkulator og blandebatterier

 

Her finner du Energikalkulatoren.

 

Energi er en av de største utgiftene for de fleste husholdninger, og ved å bruke Gustavsbergs energikalkulator kan du spare opptil 30% på strømregningen.

Les mer om feltstudien til RISE 

Gustavsberg blandebatterier gir årlig besparelse på opptil 2 970 kroner

En beregningsformel utviklet av SP (nå RISE) viser at en mindre husholdning kan spare minst 1000 kWh/år ved å bytte til moderne, energieffektive blandebatterier. For en større husholdning med 2 voksne og 2 barn, kan innsparingen være så mye som 1680 kWh/år ved å bytte ut eldre blandebatterier (se lenke nedenfor).

Den faktiske innsparingen avhenger naturligvis av gjeldende strømpriser og hvordan man varmer opp vannet, men hvis vi antar en total pris på 1,77 kr/kWh – inkludert strømavgift, nettavgift og moms (etter strømstøtte) – kan den årlige innsparingen være så mye som 2 970 kroner.

Dette viser hvor mye man kan spare på strømregningen ved å investere i energieffektive blandebatterier fra Gustavsberg. I tillegg til økonomisk besparelse vil man også redusere sitt hjem energiforbruk og være mer miljøvennlig. Så hvis du ønsker å spare penger og samtidig være miljøbevisst, bør du vurdere å bytte ut dine gamle blandebatterier med nye, energieffektive modeller fra Gustavsberg.

 

Hva er Gustavsberg Energikalkulator?

Gustavsbergs energikalkulator er en gratis, online ressurs som hjelper deg å beregne hvor mye energi og penger du kan spare ved å bytte ut dine gamle blandebatterier med nye, energieffektive modeller fra Gustavsberg. Kalkulatoren tar hensyn til faktorer som vannforbruk, varmtvannstemperatur og kostnader for å hjelpe deg å bestemme hvor mye penger du kan spare på strømregningen ved å bytte ut dine gamle blandebatterier.

 

Hvordan fungerer Gustavsberg Energikalkulator som guide for å velge riktig armatur til badet?

For å bruke Gustavsbergs energikalkulator, må du først velge produktkategoriene for dine blandebatterier. Gustavsberg tilbyr et bredt utvalg av energieffektive blandebatterier for dusjbatteri, kjøkkenbatteri, badekarbatteri og servantbatteri, så det er garantert en modell som passer dine behov og preferanser. Kalkulatoren inkluderer også Gustavsberg toaletter og dusjløsninger.

Når du har valgt produktkategoriene dine, kan du angi informasjon om din nåværende vannforbruk og varmtvannstemperatur, samt kostnaden per kWh i ditt område. Kalkulatoren vil deretter beregne hvor mye du kan spare på strømregningen ved å bytte ut dine gamle blandebatterier med nye, mer energieffektive modeller fra Gustavsberg.

 

Gustavsberg mest energieffektive blandebatterier

Gustavsberg tilbyr et bredt utvalg av energieffektive blandebatterier Her er Gustavsbergs mest populære og energieffektive blandebatterier:

 

 

Gustavsberg Atlantic Kjøkkenkran Med avstegning, Høy tut, Krom

Gustavsberg Atlantic KjøkkenkranMed avstegning, Høy tut, Krom

 

 

Gustavsberg New Nautic Kjøkkenkran Med avstegning, Høy tut, Krom

Gustavsberg New Nautic KjøkkenkranMed avstegning, Høy tut, Krom

Gratis og tilgjengelig for alle

Gustavsbergs energikalkulator er en verdifull ressurs for alle som ønsker å redusere energiforbruket og spare penger på strømregningen. Vi tror at bærekraftige valg bør være tilgjengelige for alle, og derfor tilbyr vi vår energikalkulator gratis til alle som ønsker å bruke den.

 

 

Eksempel. Klikk her for å prøve Energikalkulatoren.

 

 

Gustavsberg kjøkkenbatteri NauticGustavbergs kjøkkenbatterier