Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Carlo Urbinati designer for Lavabo!

Bak en hver spennende kolleksjon, står det en stolt designer. Og for den danske baderomsprodusenten Lavabo, er det Italienske Carlo Urbinati som gjelder om dagen. Designeren har stått for tre eksklusive kolleksjoner, som har fått tildelt navnene  Boxo, Rondo og Piano.

urbinati

Kolleksjonen Rondo består av forskjellig typer runde servanter og kommer i varianter både for nedfelling og til å stå på benk. Da det foreligger en mulighet for begge, velger du selv om du ønsker servantbatteriet stående i selve servanten, eller på benken ved siden av.Lavabo-Boxo1031-haandvask-i-hvid-porcelaen-m-overloeb-og-hanehul-45x41,5x15-cm-m-ecs-403619

Både kolleksjonene Boxo og Piano er firkantede servanter og her er det mange spennende dimensjoner og design å velge mellom. Servant med overheng, eller en liten servant til gjestetoalettet? Alt er mulig med produktene fra Boxo og Piano kolleksjonene.  Lavabo betyr vask på italiensk, kanskje var det dette Urbinati lot seg inspirere av da han designet elegante disse kolleksjonene.

Piano-L5-til-nedfaeldning-B100-x-D48-x-H5-cm-M-1stk-Hanehul-M-ecs-404925

 Designene til Urbinati er kjempeflotte og virkelig verdt å ta en nærmere titt på. vvskupp.no har  selvfølgelig ekstra gode priser på produsenten Lavabo også!