Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Diskret eleganse fra Dansani

Et baderom består av mange spennende komponenter, og det er veldig i tiden å velge fliser som gjør mye ut av seg. Skal du pusse opp badet og ønsker et enkelt møbel med et elegant utrykk, da kan kolleksjonen Curvo fra produsenten Dansani kanskje være noe for deg. For selv om de enkle frontene uten synlige grep preges av en diskret helhet, befinner det seg en hel verden av muligheter bak hver enkelt skapdør og hver skuff.

Dansani_DARK_forside.tif@p0x0-q85-M621x568-croped(763,521@4410x4033)-FrameNumber(1)

Rette linjer myknes opp av runde hjørner, og den helstøpte porselensservanten ser ut til å være vokset sammen med skapet. Det finnes mange muligheter til å innrede de romslige møblene fleksibelt. Selv speilskapet inneholder mange hyller som du med en lite håndvending kan flytte rundt akkurat som du vil.

dansani-curvo_3

Kolleksjonen Curvo er designet for å behage sine kunder og derfor er den laget slik at kunden kan gjøre tilvalg etter ønske. Blant annet kan du sette inn ekstra romdelere i skuffer og skap, lys i skuffer og underlight i speilskapet. Tilbehøret er spesialdesignet Curvo og er av samme kvalitet. Sjekk ut våre priser på denne elegante serien her.