Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

ME BY STARCK

Minimalistisk design er kunsten å fokusere på det essensielle, gjøre det sanselig og samtidig legge til rette for å sette et individuelt preg på badeværelset. Hvem andre enn den franske designeren Philippe Starck er bedre egnet til å løse en slik utfordring?

 

Duravit sin designlinje ME by Starck utmerker seg ikke bare på utseendet, men kan også by på sterke teknologiske løsninger. La oss ta toalettene som eksempel. Skyllekanten med sin åpne design og kantløse teknologi gir en veldig effektiv skylling. I tillegg har det innovative toalettsetet SensoWash Slim presisjonshengsler som enkelt kan fjernes, slik at toalettet er lett å rengjøre.

 

Se aktuelle tilbud på ME by Starck-serien

 

ME by Starck servanter

Med seks allsidige servanter, som fås fra 450 mm til 650 mm, er ME by Starck, en minimalistisk serie som passer til både private og offentlige rom. Den enkle, slanke kanten som også går igjen i toaletter og urinaler, gir servanten et lett og nesten kantløst utseende. Selve vasken er funksjonell og behagelig dyp.

 

Sjekk ut de lekre servantene fra Duravit her

 

ME by Starck servantskap

Servantskapene har et flatt design som gir en ekstra stor benkeplate. Skålene i samme serie kan kombineres med servantskap og benkeplater. De veggmonterte servantene kan kombineres med søyle eller halvsøyle, som har et rent og estetisk uttrykk takket være seriens minimalistiske og velbalanserte formspråk.

ME by Starck-serien inneholder også badekar og dusjkabinett samt tilbehør designet av Philippe Starck. I kombinasjon med den nye møbelserien L-Cube, gir ME by Starck badet et rent og estetisk utseende. Drømmen om et funksjonelt og unikt baderom kan med andre ord bli virkelighet med produktene signert Philippe Starck!