Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

ME BY STARCK

Minimalistisk design er kunsten å fokusere på det essensielle, gjøre det sanselig og samtidig legge til rette for å sette et individuelt preg på badeværelset. Hvem andre enn Philippe Starck er bedre egnet til å løse en slik utfordring?

Med seks allsidige servanter, som fås fra 450 mm til 650 mm, er ME by Starck, en minimalistisk serie som passer til både private og offentlige rom. Den enkle, slanke kanten som også går igjen i toaletter og urinaler, gir servanten et lett og nesten kantløst utseende, mens selve vasken er funksjonell og behagelig dyp.

Servantskapene har et flatt design som gir en ekstra stor benkeplate. Skålene i samme serie kan kombineres med servantskap og benkeplater. De veggmonterte servantene kan kombineres med søyle eller halvsøyle, som har et rent og estetisk uttrykk takket være seriens minimalistiske og velbalanserte formspråk.

ME by Starck-serien utmerker seg ikke bare på designsiden, men kan også by på sterke teknologiske løsninger. For eksempel gir skyllekanten med sin åpne design og kantløse teknologi, en veldig effektiv skylling. I tillegg har det innovative toalettsetet SensoWash Slim presisjonshengsler som enkelt kan fjernes, slik at toalettet er lett å rengjøre.

ME by Starck-serien inneholder også badekar og dusjkabinett, samt tilbehør designet av Philippe Starck. I kombinasjon med den nye møbelserien L-Cube, gir ME by Starck badet et rent og estetisk utseende, og gjør drømmen om individualitet til virkelighet sies det i en pressemelding.

Artikkelen er publisert på badogbolig.no

Oso varmtvannsbereder tilbud