Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dusjtoalett – det reneste alternativet på markedet

Et dusjtoalett gjør deg ren og tørr ved bare å trykke på en knapp, og gir deg den samme følelsen som etter en forfriskende dusj. Dusjtoalettet er det mest hygieniske på markedet og gjør deg renere enn ved bruk av papir. I tillegg er det bra for miljøet. 

Et dusjtoalett er et toalett som rengjør intime områder ved hjelp av vann. Dette spyles etter gitte innstillinger og er temperert. Det brukes ikke såpe, men allikevel vil det gi deg en et renere resultat enn ved bruk av vanlig, tørt toalettpapir. Dusjtoaletter styres med knapper, fjernkontroll eller app, og mange modeller lar deg tilpasse og lagre innstillinger for flere brukere.

 

Dusjtoalett

V&B ViClean-I 100 Dusjtoalett Vegghengt med spyling, uten skyllekant

 

Vaske badet fritt for bakterier? Slik gjør du det

 

Dusjtoalett gir bedre hygiene

 

Et dusjtoalett vil gi deg et renere resultat og en mer forfriskende følelse. Sprayene stilles inn til hver enkelt bruker, slik at alle i husstanden får de plasseringene og avstandene som er riktig for dem. Det spyles med temperert vann og fønes tørt med varmluft. Her blir det rent i stedet for å flytte rundt på bakteriene, med et tørt papir. I tillegg er det mer skånsomt for huden, og du slipper å kjøpe toalettpapir. Det finnes egne innstillinger for kvinner og menn. De aller fleste dusjtoalett har i tillegg selvrensende funksjoner, slik at toalettet ditt blir et av de reneste stedene i huset. 

 

Et dusjtoalett er faktisk miljøvennlig

 

Å bare bruke vann under toalettbesøket, vil være bedre for miljøet. Å produsere papir er en miljøversting og du vil skåne miljøet ved å slutte å bruke toalettpapir. Du øker bruken av vann noe, men disse toalettene er i tillegg energisparende. 

 

sort dusjtoalett villeroy boch

Bestselgeren ViClean fra Villeroy & Boch finnes også i lekker sort farge

 

 

Vanlige funksjoner for dusjtoaletter 

Dusjtoaletter har mange funksjoner for å kunne gi den ultimate komfort og det beste resultatet for alle. De kommer i forskjellige design og med forskjellige funksjoner. Justerbare dusjarmer, massasjedusj med ulike spraymønstre, føner som tørker deg med varmluft, temperaturkontroll, oppvarmet sete og avsug for å fjerne vond lukt på badet, er noen av dem.

  

 

Har du først prøvd et dusjtoalett, vil du aldri gå tilbake til et vanlig toalett.