Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Eksklusive hånddusjarmaturer fra Hansgrohe

 

Å velge et kjøkkenarmatur med hånddusj gjør oppvasken og de andre oppgavene på kjøkkenet til en drøm! Oppdag Metris og Fokus fra Hansgrohe, med praktisk uttrekkbar hånddusj!

 

Tilgang til vann har mye å si på kjøkkenet og en tilgjengelig hånddusj kan dermed være utrolig praktisk. I samarbeid med Phoenix Design har den tyske produsenten Hans Grohe utarbeidet hele to kjøkkenarmaturer med praktisk utrekkbar tut. Disse skal sørge for at arbeidet på kjøkkenet blir enda enklere enn tidligere og som følge av dette, effektivisere hverdagen betraktelig.

 

hg_metris-kitchen-mixer-pullout-spout-ambience_1154x650_rdax_730x411

Det er utrolig praktisk med et utrekkbart armatur under matlaging.

 

Det er kjøkkenarmaturene fra kolleksjonene ”Metris” og ”Fokus” som har fått denne tilleggsegenskapen og det har virkelig forandret armaturenes og brukernes hverdag.

Kjøkkenvasken er et sentralt knutepunkt når du lager mat og dermed er det viktig at armaturene er enkle å bruke og har en veletablert sprutefunksjon. Armaturene Metris og Fokus kommer i utførelsene krom og rustfritt stål, og begge er utstyrt med individuelt justerbare svingområder, samt utrekkbare rørtuter eller dusjer.