Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Frittstående badekar skaper en herlig hverdag

Hvis du skal kjøpe nytt badekar, bør du absolut vurdere å skaffe en frittstående modell. Frittstående badekar skaper et naturlig blikkfang på badet, og det finnes utallige typer å velge mellom på vvskupp.no!

Frittstående badekar er prikken iover i-en! Vi alle vet at badekar er behagelig, men det kanskje ikke alle er klar over, er hvor estetisk vakkert det også kan være. Globo er en av våre trofaste leverandører og de har mye lekkert å by på i sitt sortiment. Blant annet inneholder deres kolleksjon ”Olivia” en rekke ulike lekre produkter som er laget av porselen, og en av designene er et spennende badekar som virkelig skiller seg ut i dagens marked.

 

Se aktuelle tilbud på frittstående badekar på vvskupp.no!

 

frittstående badekar

 

Hvorfor velge ett frittstående badekar?

Hvis du vil ha et blikkfang på badet bør du velge et frittstående badekar. Frittstående badekar er mer møbler enn noen annen badekartype – de nærmest ber om oppmerksomhet der de tar sin opplagte plass i rommet. At de i tillegg krever frittstående armatur gir et frittstående badekar en ny dimensjon i tillegg. Slike armaturer blir egne kunstneriske uttrykk på badet, med former og plassering som skaper nettopp den eksklusive, nesten avantgardistiske stilen mange er på jakt etter.

Ceramica Globo er et berømt italiensk merkenavn innen alle typer baderomsløsninger. Bedriften holder til i Italia og ha vært i kontinuerlig vekst de siste 25 årene. I dag har Ceramica Globo tre produksjonsanlegg og rundt 200 ansatte i Italia og selger til omlag 40 land rundt om i verden.