Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Geberit: Når sisternen blir et designelement

 

La oss bare innrømme det med én gang: Den gamle sisternen på toalettet ditt er ikke det første du gleder deg til å se i ditt nyoppussede baderom. Det har den sveitsiske produsenten Geberit gjort noe med…

 

Sisternen som statement på badet

 

Den flate veggsisternen er nå blitt et statement, i tillegg til at den selvsagt ivaretar alle de nødvendige funksjonene sisternen skal ha. Geberit Monolith toalettmodul er et elegant møbel av glass og børstet aluminium som inneholder all sanitærteknologi, og har feste for toalettskålen. Monteringen er rask og enkel og omfatter bare små mengder byggestøv, skitt og støy – uavhengig av om du planlegger et nybygg eller vil pusse opp baderommet ditt. Det er enkelt å bruke eksisterende tilkoblinger når du oppgraderer eller pusser opp badet.

 

sisterne geberit

 

Geberit Monolith har allerede mottatt flere internasjonale priser for sitt designkonsept. Så er det da heller ingen nybegynnere som står bak Mononith. Geberits innbyggingssisterner har bevist sin pålitelighet i 50 år, og har blitt montert flere millioner ganger over hele verden. De setter også standarden når det gjelder å spare vann.

Geberit Monolith sanitærmodul finnes i to høyder; 101 cm og 114 cm. Modulen passer til Geberit Monolith servantmodul, og finnes i tre farger til veggmonterte toaletter, gulvmonterte toaletter og dusjtoalettet Geberit AquaClean.

Ønsker du å bestille Geberit Monolith og få den levert på døren, gjør du det raskt, enkelt og ikke minst rimelig ved å følge denne linken.