Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hva er 3D-dusjing?

Grohe tilbyr nettopp dette: Drücken, Drehen, Duschen – “3D” – som står for Trykk, Vri, Dusj på tysk. Den innovative trykknapp-teknologien betyr at personlig tilpasning av dusjopplevelsen din aldri har vært enklere!

 

Oppdag en av de bestselgende dusjene på vvskupp.no; Grohe Rainshower Smartcontrol. Ikke bare er den, som navnet antyder, smart og enkel å betjene. I tillegg er den et stilig innslag på ethvert baderom, til en fornuftig pris. La oss fortelle litt mer om denne populære dusjløsningen!

 

En dusj med komfortabel betjening

Alt-i-ett-løsningen Rainshower SmartControl fra Grohe imponerer ikke bare med sin innovative teknologi. Dusjens organiske design setter også tonen for en avslappet dusjopplevelse. Grohe Rainshower Smartcontrol består av et praktisk design og en svært enkel “trippel-knapp”, som gjør det mulig å kontrollere og lagre alle dine ønskede dusjinnstillinger. En kombinert trykk-og-sving knapp starter strømmen av vann og kontrollerer flytevolumet. Dusjhodets riflete overflate betyr at knappen kan vris lett, selv med våte fingre. For å stoppe strømmen av vann trykker du bare på knappen igjen. Valgte strømningsinnstillinger forblir lagret til neste gang.

Strålemønsteret kan også velges direkte ved å trykke på trykkknappen. Like enkelt er det å blande flere strålemønstre; for eksempel den milde Grohe PureRain Spray, eller den stimulerende Trio Massasje-instillingen. Hydromassasje-funksjonen kombinerer virkningen av to spraydyser med den dynamiske “Grohe Bokoma Spray”; en massasjeeffekt inspirert av hundre år gamle Aboriginale hodemassasjeritualer. Vil du bytte mellom hode- og hånddusj? Lett som bare det; trykk bare på de respektive knappene. Alle kontroller er merket med selvforklarende symboler, noe som gjør at dette innovative dusjsystemet er en fryd å bruke!

 

smartcontrol dusj grohe

Rainshower SmartControl er bare en av de lekre dusjene i Grohe sitt Rainshower-sortiment

 

Den nye fleksibiliteten i dusjsektoren

For å skape den ultimate dusjopplevelsen kombinerer systemet en Grohe Rainshower 360 Dual hodedusj med Grohe Power & Soul® hånddusj. Den pastillformede hodedusjen måler 360 x 220 mm, og er en perfekt match for styreenhetens organiske og flytende linjer. Metall dusj ansiktet fullfører det sofistikert utseende.

Grohe Rainshower SmartControl vil om kort tid også være tilgjengelig i en såkalt MONO-variant. Denne vil bruke den samme vannteknologien som DUO-versjonen, men kun ha to knapper – og dusjhodet vil utelukkende levere det milde Grohe Pure Rain-sprøytemønsteret.

 

Påvist sikker dusjing med Grohe Rainshower Smartcontrol

Grohe Rainshower Smartcontrol-systemet er utstyrt med Grohe sin TurboStat®-teknologi. Termostathåndtaket gjør det mulig å stille inn og justere vanntemperaturen. Den foretrukne temperaturen nåes i løpet av brøkdeler av et sekund, og vil holdes konstant selv ved varierende vanntrykk. En SafeStop knapp hindrer deg fra å øke vanntemperaturen ufrivillig til mer enn 38 grader. I tillegg fjerner CoolTouch® teknologien bevisst risikoen for skålding, ved å forhindre at synlige metallflater i dusjen varmes opp.

For ekstra komfort, fungerer termostaten dessuten som en hylle for sjampo, dusjsåpe og andre kroppspleieprodukter. Disse deponeres enkelt å greit på toppen av styreenheten, som har fått navnet XL Easyreach. Dette dusjbrettet er laget av herdet glass og kan enkelt tas av når du vil rengjøre det; et fint eksempel på brukervennlig funksjonalitet, pakket i et spennende og futuristisk utseende.