Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hygienisk med berøringsfrie produkter

Berørimgsfrie produkter til baderommet har til nå gjerne hørt offentligheten til, men  i dagens marked finner vi en rekke design som er på veg inn i det private hjem. Ikke bare byr produktene på betydelige hygieniske fordeler, men de forbedret seg betraktelig designmessig også.

Vi i VVS Kupp har flere leverandører som fører berøringsfrie produkter. Blant annet har produsenten  Geberit med sin kolleksjon Sigma bevist at berøringsfrie betjeningsplater til toalettet, absolutt ikke er noe å kimse av.

Betjeningsplaten fungerer slik at du kun indikerer berøring ved ”knappen”, og toalettet spyler dermed ned som en reaksjon på dette. Det betyr at du ikke trenger å tenke på spredning av bakterier på samme måte som tidligere, men unngår det kun ved ”et lite vink”.

8imj50ubeu

 Likeså er det flere leverandører som fører berøringsfrie servantarmaturer. Blant annet finner vi produkter fra leverandøren Oras, som har en rekke armaturer til både kjøkken og bad som fungerer helt berøringsfritt. Dette betyr at du enkelt kan vaske dine skitne hender, uten å tenke på å skulle skitne til armaturet.

Skitten ligger på armaturet lenge etter at du har brukt det. Slurver du med rengjøringen, så kan både betjeningsplaten til toalettet og servant batteriet være full av uhyggelige bakterier. Vi i VVS Kupp har gode priser på disse produktene.Ta gjerne en titt på vår nettside og la deg inspirere her..

Grohe - test- dusj