Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hygienisk bad med berøringsfrie armaturer

 

Berøringsfrie armaturer til baderommet har i mange år hørt offentligheten til, men i dagens marked finner vi en rekke design som er populære og elskede av privatpersoner.

 

 

Ikke bare byr berøringsfrie armaturer på betydelige hygieniske fordeler. Ofte har de lekre og moderne design, farger og former i tillegg.

På Vvskupp finner du flere produsenter som fører berøringsfrie produkter. Blant annet har Geberit med sin kolleksjon Sigma bevist at berøringsfrie betjeningsplater til toalettet absolutt ikke er noe å kimse av. Betjeningsplaten fungerer slik at du kun indikerer berøring ved ”knappen”, og toalettet spyler dermed ned som en reaksjon på dette. Det betyr at du ikke trenger å tenke på spredning av bakterier på samme måte som tidligere, men unngår det kun ved ”et lite vink”.

Berøringsfrie armaturer til baderom

Mange av dagens produsenter har berøringsfrie servantarmaturer i sine kolleksjoner. Berøringsfrie armaturer går ofte også under navnet elektriske armaturer, siden de ikke slås av og på med manuelle bevegelser.

Blant annet har norske Oras en rekke berøringsfrie produkter til både kjøkken og bad – som fungerer helt uten at du må ta på de. Dette betyr at du enkelt kan vaske dine skitne hender, uten å tenke på å skulle skitne til armaturet.

8imj50ubeu

Skitten ligger på armaturet lenge etter at du har brukt det. Slurver du med rengjøringen, så kan både betjeningsplaten til toalettet og servant batteriet være full av uhyggelige bakterier. Vi i Vvskupp digger å gjøre hverdagen din enklere og mer hygienisk – uten at det skal koste skjorta.

Se aktuelle tilbud på berøringsfrie armaturer her!