Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Oppdag luksuriøse blandebatterier fra Dornbracht!

Er du på utkikk etter blandebatterier av høy kvalitet til ditt baderom eller kjøkken? Da bør du definitivt sjekke ut Dornbrachts blandebatterier! Dornbracht er et tysk selskap som har vært ledende innen produksjon av blandebatterier siden 1949. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og med en unik design, og de har vunnet mange priser for deres innovasjoner og kvalitet.

I denne artikkelen vil vi ta en nærmere titt på noen av de luksuriøse blandebatteriene fra Dornbracht.

Blandebatterier fra Dornbracht er en serie av høykvalitets produkter designet for å gi et luksuriøst preg til ditt baderom eller kjøkken. Med en rekke funksjoner og innovativ teknologi, tilbyr Dornbracht en unik opplevelse for deg som ønsker en personlig touch.

Hvilke blandebatterier fra Dornbracht kan man velge mellom?

Blandebatteriene kommer i en rekke størrelser og stiler, slik at du kan velge det som passer best for dine behov. Du kan velge mellom kjøkkenbatterier, servantbatterier, dusjbatterier, badekarbatterier, bidébatterier og berøringsfrie batterier.

Det finnes mange serier og her er noen av de mest populære.

Dornbracht blandebatterier for baderom

Dornbracht META:

META står for stilsikkert og allsidighet. Dens minimalistiske design er allsidig og alltid moderne. META by Dornbracht er minimalisme i sin reneste form. Med de rene linjene som kjennetegner serien, er META baderomsinnredning universell og garanterer en stil som er tidløs. Dette gjør META til fokuspunktet for baderomskonsepter som utstråler modernitet og personlighet.

Dornbracht TARA er modernitet. Dens arketypiske design: alltid moderne, inspirerende og stilig.

Disse enkle, men fremtredende egenskapene – en linje, en bue, et krysshåndtak – har gjort Dornbrachts TARA-bad som passer til et ikon. Den perfekte og ideelle designen har blitt kopiert mange ganger, men aldri matchet.

Dornbracht MEM  – Klarhet, reduksjon, balanse.

Organisk vannstrøm og design redusert til det essensielle er kjennetegn ved MEM. Minner om en kilde – en av de eldste og reneste vannkildene – den bevisst konservative designen til MEM komplementerer atmosfæren til ulike baderomsarkitekturer med letthet.

Dornbracht LULU – En ode til glede.

LULU er synonymt med komfortabel eleganse, preget av glatte overflater, rene linjer og myke hjørner.

Dornbracht VAIA spenner en bro mellom tradisjonelle og moderne stilelementer.

Dens grunnleggende design utstråler ånden til en klassisk passform, men de slanke linjene i den åpne silhuetten forankrer serien fast i nåtiden. VAIA er helt her og nå. Helt i balanse.

Dornbracht MADISON er badets grand dame.

Det foredler moderne interiør og er det definerende tilbehøret i rommet. Omhyggelig utformet med sekskantet tut og karakteristiske porselensplater satt i detaljerte håndtak. Overdådig, som bare passer et design som dette. Autentisk tvers igjennom.

For enhver livsstil:

Dornbracht IMO er det ideelle tilbehøret for baderomsdesign som er uttrykksfulle og personlige, ideelt for de som ønsker å implementere sine egne ideer.

Ett konsept, mange muligheter:

Dornbracht SYMETRICS er et modulært system som gir deg full frihet på badet. Det gir også vissheten om at resultatet alltid vil utstråle klarhet og harmoni.

Dornbracht LISSÉ inviterer til berøring.

Den kombinerer grunnleggende, tydelige, geometriske former med avslappede, buede farger. Sjenerøse overflater møter smale kanter. Dyktig designet, men likevel beskjedent, setter den tonen i ethvert bad.

Dornbracht CYO – Et dristig statement i både progressive og klassiske bad.

CYO representerer tradisjon og fremtiden her og nå. Med et formspråk som virker kjent, men som likevel er nytt og futuristisk.

Dornbracht CL.1 – Sanselighet og karakter i et helt nytt design.

Med en blanding av teksturer, farger og materialer, legemliggjør CL.1 progressiv baderomsdesign med ekstravagante aksenter og nye muligheter for å gi ditt baderom personlighet. CL.1 tilpasser seg perfekt til dine personlige designønsker med ulike håndtaksvarianter og finisher.

Hvordan fungerer Dornbrachts blandebatterier?

Dornbracht blandebatterier er en kombinasjon av en termostat og en regulerbar volumkontroll. Dette gjør at du enkelt kan justere temperaturen og volumet på vannet som strømmer gjennom dusjen eller badekaret ditt. Du kan også velge mellom forskjellige strålemønstre, alt fra en beroligende regndusj til en kraftfull massasjestråle.

Blandebatteriene fra Dornbracht er utstyrt med avanserte teknologier som sikrer presis kontroll og optimal komfort. For eksempel har mange av blandebatteriene et innebygd sikkerhetssystem som stopper vannstrømmen hvis temperaturen blir for høy.

Designet av blandebatteriene er også et viktig element. Dornbracht tilbyr et bredt utvalg av stiler og farger, slik at du kan finne det perfekte blandebatteriet til ditt baderom. Fra enkle og tidløse design til mer moderne og sofistikerte stiler, har Dornbracht noe for alle.

Alt i alt gjør Dornbrachts blandebatterier det enkelt for deg å skape en luksuriøs og avslappende atmosfære i ditt baderom. Med deres avanserte funksjoner og sofistikerte design, vil du føle deg som om du er på et luksushotell hver gang du tar et bad.

Dornbracht blandebatterier for kjøkken

Dornbracht produserer high-end armaturer også for kjøkken. Deres blandebatterier for kjøkken er kjent for å være av høy kvalitet og leverer på design, funksjonalitet og ytelse. De tilbyr en rekke forskjellige stiler og finisher innen kjøkkenarmatur som passer til ulike kjøkken design og preferanser.

Se utvalget her.

Ofte stilte spørsmål om Dornbracht


Hvor lenge varer garantien på Dornbracht blandebatterier
?

De produktene som har garantier utover reklamasjonsreglene i forbrukerkjøpsloven vil ha informasjon om dette sammen med produktbeskrivelsene på hvert enkelt produkt. Garantiene gjelder i Norge. Ta alltid vare på fakturaen, da den vil fungere som garantibevis. Om du har betalt på annet vis må du ta vare på kvitteringen som du får via epost i forbindelse med at varen leveres, da den fungerer som garantibevis i disse tilfeller. 

 

Hva skjer hvis jeg trenger teknisk assistanse med mitt Dornbracht blandebatteri?

Dornbracht har et omfattende service- og supportteam som er tilgjengelig for å hjelpe deg med eventuelle tekniske spørsmål eller bekymringer.

Kan jeg installere Dornbracht blandebatterier selv?

Det anbefales å få profesjonell hjelp til å installere Dornbracht blandebatterier, da dette sikrer at installasjonen gjøres på en sikker og effektiv måte.

Kort oppsummert. Dornbracht blandebatterier er en av de beste valgene for de som vil ha høy kvalitet, funksjonsrike og stilfulle blandebatterier. Deres innovative teknologi, garanti og omfattende service- og supportteam gjør dem til et sikkert valg for de som ønsker å oppgradere baderomsopplevelsen.