Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

På tide å pusse opp badet? Begynn med baderomsmøblene!

La deg inspirere av disse lekre og tidløse baderomsmøblene fra Villeroy & Boch…

 

Subway 2.0

Baderomsmøblene i kolleksjonen Subway 2.0 utfyller baderomsporselenet på en perfekt måte. For at enhetene skal stå godt til servantene, får du både avrundede og rettvinklede møbler i et bredt utvalg farger. Alle baderomsmøblene i denne suksesskolleksjonen fra Villeroy & Boch utmerker seg med fremragende design og funksjonalitet. De smarte kombinasjonene gir god plass til alt baderomstilbehør.

Villeroy & Boch baderomsmøbler

Se Subway 2.0 serien med baderomsmøbler og priser i nettbutikken; klikk her!

Venticello

Møblenes linjer og tynne kanter sørger for en nærmest «vektløs» design, samtidig som funksjonalitet og slitestyrke er ivaretatt. I tillegg til at Venticello-produktene gjenspeiler de aller nyeste trendene innen baderomsdesign, åpner de også opp for for mange ulike muligheter med tanke på design og personlig tilpasning. Baderomsmøblene i denne kolleksjonen fås i et bredt utvalg størrelser, farger og utførelser. Servantskapene i Venticello-kolleksjonen kan leveres i høyder på 42 og 59 cm, og leveres med én skuff eller med to skuffer i en 1/3- og 2/3-konfigurasjon.

baderomsmøbler Villeroy & Boch

Se Venticello serien med baderomsmøbler og priser i nettbutikken; klikk her!

Legato

Legato-kolleksjonen har en ren og tidløs moderne stil, og er en komplett og gjennomført elegant baderomskolleksjon som tilfredsstiller den mest kresne. Baderomsporselenet har rette linjer som utfyller seriens ekspressive design på en perfekt måte. Særlig servanten gir inntrykk av å sveve – en effekt som kan forsterkes på kveldstid med den valgfrie LED-belysningen.

 

legato baderomsmøbler villeroy boch

Se Legato serien med baderomsmøbler og priser i nettbutikken; klikk her!