Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Spennende materialblanding fra Villeroy & Boch

Som interiørdesigner vet jeg at det ofte er sammensetningen av materialene i et værelse som utgjør størsteparten av helheten. Gjøres dette på riktig måte, kan resultatet bli utrolig spennende. Kolleksjonen Pure Stone fra produsenten Villeroy & Boch er et godt eksempel som bekrefter denne påstanden, der hele tre ulike komponenter spiller inn og danner et helt særegent og lunt utrykk.

Kolleksjonen Pure Stone er laget for deg som søker en behagelig spafølelse på badet. Med en miks av eik, valnøtt og en servant som er laget av stein får du virkelig inkludert en del av naturen i ditt miljø. Servantens utforming er tydelig inspirert av småstein som er glattet ut av rennende elvevann, noe som også bekreftes av servantens ellers organiske linjer.

Det er Oliver Conrad Studio som står bak denne nydelige kolleksjonen som blant annet består av ulike varianter enkle og doble møbler, spennende servanttyper, speil og speilskap samt frie modulhyller. Flere av hyllene er dessuten utstyrt med lyslister som forbedrer den generelle belysningen på baderommet betraktelig.

Vi i VVS Kupp har ekstra gode priser på Pure Stone-kolleksjonen på vår hjemmeside www.vvskupp.no