Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Visning i 31 hus på 10 min.!

Alle ønsker å se huset sitt før de kjøper, men noen ganger er det utfordrende å finne et aktuelt visningshus. Det har Nordbohus en elegant løsning på.

Besøker du en Nordbohusforhandler etter 15. juni så kan du gå på visning i alle husene i deres nye huskatalog, i virtual reality (VR). De kaller det den nye virkeligheten.

– Vi vet at det er utfordrende å gjøre seg kjent med husene kun via illustrasjoner og plantegninger. Selv når man har vært på visning i et ferdig bygd hus kan det være utfordrende å huske alle fordelene, og hvordan rommene føltes. Tenk om du kunne gå på visning i alle våre hus, når som helst? Hva om du vurderer to eneboliger opp mot hverandre og sliter med å velge den rette? Hadde det ikke vært kjekt å gå på visning i begge to? Det er nå mulig, sier Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Nordbohus AS

– For oss i Nordbohus handler virtual reality om å legge til rette for det gode valget. Vi vil at kundene skal føle seg trygge på kjøpet, og trygge på at huset er det riktige for dem. Tiltaket er helt i tråd med våre verdier, blid, engasjert, strukturert og trygg, sier Moursund.

– Virtual reality har lenge vært et motebegrep i omtalene av digitalisering i næringslivet. Mange har testet VR på ulike messestands, men ikke i en etablert kjøpsprosess. Det har hittil vært for lang avstand fra den nye teknologien til den praktiske brukbarheten, men nå er tiden inne, sier Moursund.

Samsung har utviklet sin Gear VR med Oculus programvare som har høstet mye lovord. Nordbohus har samarbeidet med softwareleverandøren DIAKRIT som har programmert alle hus i Nordbohus sin nye huskatalog, slik at de er tilgjengelige i en meny når VR-brillen er i bruk. Man velger hus ved å fokusere med øynene i en meny. Deretter velger man rommene man vil se på samme måte. Beveger man på hodet så ser man selve rommet i huset man er på visning i.

– Alle Nordbohusforhandlerne i kjeden har et sett med Virtual reality-briller. Første gang jeg testet løsningen ble jeg blåst rett av banen. Jeg kunne nesten ikke tro at denne teknologien var tilgjengelig for oss og våre kunder. Jeg gleder meg veldig til å høre kundenes tilbakemelding etter å ha besøkt våre forhandlere, eller våre VR-studios får man heller si. Forhandlernes respons er strålende, og de gleder seg til å ta imot interessenter på den nye huskatalogen. Allerede har flere av våre eksisterende kunder booket møte for VR-visning. De ønsker å gå på visning i huset de har kjøpt, og det forteller meg at vi er på riktig vei, sier Moursund.

Nordbohus har i tillegg en gyroscope-teknologi som gjør det mulig å se alle husene via nettbrett eller mobil. Man velger det huset man vil se på, og når man beveger nettbrettet så ser man seg rundt i husene.

Kilde: Bad og Bolig