Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Såpedispenser i elegant design fra Vola

 

En såpedispenser skal helst både være pen å se på og praktisk i bruk. Det har Vola skjønt, med sin moderne berøringsfrie såpedispenser!

 

Såpedispenser i berøringsfri utforming; som en del at et berøringsfritt konsept fra produsenten Vola, er dette en spennende nyhet. Det er den velkjente ”Round Series” som har tatt skrittet videre og presenterer med Vola RS10 en fullstendig berøringsfri såpedispenser – som også er ment for det private marked.

Det er med hygienen som hovedfokus at den prisbelønnede Round Series har blitt så populær og her er det mange spennende produkter å velge mellom.

 

såpedispenser

 

 

Såpedispenser med attraktiv pris

 

Man trenger ikke være hysterisk redd for bakterier for å investere i berøringsfri armatur eller såpedispenser. Fordelene er flere enn å minimere eventuell smittefare, ikke minst er det en veldig praktisk løsning. Tenk deg bare når du lager mat, da hender det jo ganske ofte at man har ting i hendene som skal skylles. Med berøringsfri armatur sliper du å lure på hvor du skal gjøre av det som skal skylles mens du skrur på vannet.

Den som mekker litt eller tar en sjau i hagen vil også sette pris på at man slipper å ta i kraner og hendler, det er bare å begeg hånden inn i aktiveringsfeltet for den berøringsfrie armaturen, så flommer vannet. Og både temperatur og vannstyrke er innstilt på forhånd. I tillegg er nettopp disse variablene veldig enkle å endre på, skulle det trengs.

De fleste kjennner kanskje berøringsfrie armaturer fra sykehus, legekontorer og andre steder der hygienen er satt i høysetet. All erfaring tilsier at nettopp hygienen er en god grunn for valg av slike løsninger. Og når de er så flotte, både i form og funksjon, som Vola RS10, er det jo nesten vanskelig å komme utenom!

Det finnes berøringsfire løsninger for alle rom der det er våtkjerner, som kjøkken, bad og vaskerom.

Tilbud på Grohe Sensia Arena dusjtoalett