Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hansgrohe PowderRain – ekte dusjluksus!

En Hansgrohe PowderRain – dusj omslutter deg med mikrofine, luftige dråper og gir deg følelsen av å stå midt i et lunt sommerregn. Dessuten sparer du vann ved hver dusj – uten at det går ut over komfort eller effektivitet!

 

Idéen om et privat spa hjemme tiltaler nok mange, men kan sikkert virke litt uoppnåelig. For å skape et eget lite hjemmespa må du imidlertid hverken bryte opp fliser eller skifte ut alt av eksisterende interiør. Hva med noe så enkelt som å oppgradere til en ny, luksuriøs dusj? Da er Raindance Select med mikrofin PowderRain – stråle fra Hansgrohe noe for deg!

Hansgrohe PowderRain er myk, stille og spruter lite

PowderRain er strålemønsteret som omslutter deg med tusenvis av mikrofine, lette og luftige dråper. Som om du sto midt i det mildeste, lune sommerregn, av typen som hverken gir fra seg lyd eller spruter oppover beina.

Denne nyheten av en dusjstråle er utviklet i Hansgrohe sitt laboratorium, og skårer som sagt høyt på så vel lydnivå som sprut. Altså; lydnivået er lavt – ekstremt lavt, faktisk – og mengden vann som spretter opp idet strålen treffer gulvet er minimal. En stråle med spesielt lite sprut betyr også at det blir færre kalkrester å fjerne fra dusjområdet = mindre rengjøring. Da er det selvsagt ekstra trivelig å bruke badet!

Se dusjløsninger fra Hansgrohe her!

Hansgrohe Powderrain

Som din gamle dusj – bare veldig mye bedre

Hansgrohe PowderRain er for øvrig ikke bare myk, men også effektiv. De mange, mange, små dråpene spyler enkelt vekk såpe og skyller ut sjampo grundig og effektivt. Du trenger altså ikke å bruke mer tid eller vann enn du ville gjort i din gamle dusj; opplevelsen er helt enkelt deiligere, uten å være mindre effektiv. Dessuten fukter vannet hver millimeter av huden på en måte som ikke kan sammenlignes med konvensjonelle dusjstråler. Komforten er total, og hverdagsluksusen et faktum.

Select – knappen på hånddusjens underside lar deg skifte mellom strålemønstrene PowderRain, Rain og Whirl med et enkelt trykk. Vil du bare slappe av etter en lang dag, eller våkne opp skikkelig om morgenen? Rain gir deg et fullt og rikelig dusjregn, mens Whirl er en myk massasjestråle. Med denne dusjen har du med andre ord et strålevalg for de fleste anledningene.

Vi har tidligere skrevet om PowderRain fra AXOR her på bloggen

Den runde hånddusjen har i tillegg til PowderRain også stråletypene “Rain” og “Whirl”

Sjekk ut andre kampanjeprodukter til kjøkken og bad fra Hansgrohe her!

Hansgrohe PowderRain = maksimal effekt, minimal vannmengde

Hansgrohe kaller det mikrofine dråper; minidråper, om du vil. Maksimal effekt, men minst mulig bruk av vann. Hvordan henger det på greip, spør du deg kanskje? Svaret er mange timer med forskning. De ultrafine dråpene er resultatet av en innovativ utvikling av stråledysenes utforming. Silikondysene på dusjens stråleskive har blitt mindre – noe som gir plass til langt flere, og mer tettsittende, dyser. Hver og én av de lukker ut små, små fine perler av vann. Denne designen får vannet til å omfavne deg i stedet for å sprøyte til sidene når det treffer kroppen.

En høyere innblandning av luft i dusjstrålen gjør også at mengden vann er mindre i forhold til konvensjonelle dusjer. Derfor er Hansgrohe PowderRain også lik redusert vannforbruk. Faktisk sparer du ca. 20 prosent vann og energi når du dusjer i en PowderRain – dusj sammenlignet med andre modeller. Ekte dusjglede – samtidig som du reduserer vannforbruket ditt, altså.