Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

PowderRain – dusjen som omfavner deg med vann

 

 

Powderrain er stråleteknologien som kommer til å revolusjonere din dusjopplevelse!

Et vell av lette, mikrofine vannstråler fukter hver millimeter av huden, lar dråpene legge seg i stedet for å prelle av

– og gir deg følelsen av å omfavnes av vann…

 

PowderRain

PowderRain takdusj fra AXOR Hansgrohe

AXOR «ShowerSolution» takdusj med PowderRain-stråle

PowderRain. Legg navnet på minnet, for dette er dusjen du bør investere i for den ultimate velvære-følelsen på badet. De nye hodedusjene fra designmerket AXOR er utstyrt med denne, nye stråleteknologien, som dekker kroppen med et riklig slør av små, lette vannstråler. Følelsen er som en omfavning av vann; dråpene preller ikke av, men legger seg mykt over hele kroppen.
Strålen lar vannet fukte hver millimeter av huden på en måte som ikke kan sammenlignes med konvensjonelle dusjstråler. Komforten er total, og hverdagsluksusen et faktum.

 

Hemmeligheten bak PowderRain

 

The devil is in the details. Et internt team av ingeniører og teknikere har brukt tre år på å forske i dyser, stråleskiver og dusjer for AXOR. Nå kan resultatet ses og frem for alt føles. Og stol på oss når vi sier, at det virkelig må oppleves!

 

„PowderRain gir den ultimate dusjopplevelsen. Et silkeaktig regn. En beskyttende kappe av vann.
Stille, mykt men samtidig kraftig. Som en omfavnelse.“

 

Slik beskriver Silke Giessler, marketingsjef for AXOR, den innovative stråletypen. De ultrafine dråpene er resultatet av en innovativ utvikling av stråledysenes utforming. Silikondysene har blitt mindre med en diameter på bare 0,35 millimeter. Dette gir plass til langt flere, og mer tettsittende, dyser på dusjens stråleskive. På AXOR hodedusj 350 1jet er det over 1 000 stråledyser, som hver og én lukker ut fine perler av vann. Denne designen får vannet til å omfavne deg i stedet for å sprøyte til sidene når det rammer kroppen. Huden innhylles og fuktes intensivt av myke dråper.

 

Sjekk ut vårt sortiment på PowderRain med aktuelle tilbud her
– vi har som vanligt markedets garantert laveste priser, samt gratis frakt på alle bestillinger!

 

PowderRain showerpipe fra AXOR Hansgrohe

AXOR «ShowerSolution 800 Showerpipe» – termostat og hodedusj med PowderRain – stråle

 

PowderRain er detaljorientert ekspertise

 

Det har krevd stor teknisk knowhow, erfaring og presisjonsarbeid å finne frem til det optimale antall dyser, deres plassering, størrelse og produksjonsmetode. Etter en lang rekke forsøk lyktes det stråleforskerne å skape den unike PowderRain-strålen som nå eksklusivt kan oppleves i de luksuriøse AXOR dusjene.
Vvskupp.no fører seks ulike typer av dusjløsninger fra PowderRain – serien; tre takdusjer, to hodedusjer samt en dusjpakke med termostat og hodedusj. 2018 presenteres enda flere produkter med den nye dusjstrålen, så hold øynene åpne!

 

 

Oso varmtvannsbereder tilbud