Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Rainshower fra Grohe – din pause fra hverdagen!

 

Klesvask, matlaging og logistikk for å hente barn… det er ikke alltid så lett å skape rom for alenetid! Med en Rainshower fra Grohe kan du skru av omverden for en stund, og la kroppen dekkes av et lunt sommerregn..

 

 

Rainshower fra Grohe = alenetid. En tid som kun er øremerket deg selv. En tid hvor verden er lukket ute og telefonen er satt på lydløs. En tid hvor du kan lade batteriene og overskuddet til å klare hverdagens utfordringer kommer tilbake. Hvorfor ikke prøve å finne den i dusjen? En Rainshower fra Grohe gir deg i hvert fall de riktige forutsetningene for å pleie så vel kropp og sjel; med strålemønstre som minner om et stille sommerregn mot huden, overflater som aldri blir for varme og materialer som krever minimal rengjøring. Det er hva vi kaller hverdagsluksus!

 

Dusj deg vekk fra hverdagen!

 

La deg selv koble av og glemme alle tidkrevende gjøremål og plikter – om så bare for en halvtime. Nyt den perfekte interaksjonen mellom organisk design og innovativ teknologi som en Rainshower fra GROHE representerer, og oppdag alle de intuitive funksjonene som dette dusjsystemet tilbyr.

Skap din egen komfortsone gjennom å velge en modell som passer nettopp dine behov. Vanlig eller ekstra stor hodedusj? Hånddusj med eller uten Jet-funksjon, for en ekstra forfriskende morgendusj? Termostat med SafeStop-knapp som sørger for at temperaturen aldri overstiger 38°C, for små, følsomme barnefingre?

Alle tilgjengelige funksjoner er utviklet for at du skal kunne dusje deg vekk fra hverdagen, gjennom å finne en Rainshower som passer nettopp dine behov og preferanser!

 

 

Rainshower fra GROHE med XXL hodedusj

Rainshower 360 sikrer en XXL dusjopplevelse!

 

 

Rainshower fra Grohe – et smart dusjsystem

 

Dersom målet med din dusjstund er en så komfortabel opplevelse som overhodet mulig, så er Rainshower valget for deg. Brukervennligheten ved dette dusjsystemet er nettopp det som gjør at vi liker det så godt – det er rett og slett smart. Hva med TwistFree-teknologien, for eksempel? Denne sørger for at dusjslangen til hånddusjen aldri vrir seg, selv om slangen er like fleksibel og bevegelig som hvilken som helst annen dusjslange. Smart, sant? Eller TurboStat, som får vannet i dusjen til å nå ønsket temperatur på brøkdelen av et sekund – og holder det stabilt under hele dusjen. For ikke å nevne SpeedClean; en silikonflate som sørger for at dusjen holdes fri fra kalkavleiringer. Eller EcoJoy-teknologien, som reduserer vannforbruket med opp til 50%, uten at det går ut over dusjens strålekvalitet. Smart og økonomisk!

 

Rainshower fra GROHE med Smartcontrol

 

Vi har tidligere skrevet om 3D-dusjing her på bloggen; GROHE sin innovative trykknapp-teknologi som står for Trykk, Vri, Dusj på tysk (Drücken, Drehen, Duschen). Systemet kalles SmartControl, og er uten tvil et av de mest intuitive på markedet.

Velg strålemønsteret du føler for; forfriskende eller avslappende, stimulerende eller beroligende. Nyt den perfekte og stabile temperaturen, og velg akkurat den vannmengden du selv ønsker.

Alle valg styres ved hjelp av tre knapper på termostaten; trykk for å skru av og på vannet, og vri for å justere vann og temperatur. I tillegg memoriserer SmartControl-systemet innstillingene dine til neste gang du skal dusje, slik at du sparer både tid og vann i prosessen.

 

 

Sjekk aktuelle tilbud på Rainshower fra GROHE med SmartControl-system her

 

Hvilken Rainshower skal du velge?

 

På vvskupp.no finnes det en rekke ulike kombinasjoner, pakker og tilbehør innenfor Rainshower-serien. Du kan se aktuelle tilbud og kampanjer her. Hvilken modell som passer deg best avhenger både av personlige preferanser og interiørmessige forutsetninger som plass, rørsystemer og stiluttrykk i baderommet. Heldigvis finnes Rainshower-serien i en rekke utførelser og med alle mulige kombinasjoner av funksjoner, så vi kan nesten garantere at du finner noe som passer deg. Et tips er å bruke søkefunksjonen lengst opp i høyre hjørne på vvskupp.no, så blir det enda enklere å finne riktig type!

 

Rainshower fra GROHE