Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dusjløsninger for alle lommebøker

 

Å oppgradere dusjen gir både et bedre helhetsinntrykk av badet, og høyere komfort i hverdagen din. I denne artikkelen presenterer vi noen av våre bestselgende dusjløsninger – fra rimelig dusj, til luksusdusj!

 

Det er faktisk mulig å få en dusj som både er et designelement i seg selv og har smarte funksjoner for maksimal komfort. Det er også mulig å få en energisparende dusj som ikke koster skjorta, som samtidig er pen å se på. Uansett om du er mest opptatt av estetikk eller pris har vvskupp.no dusjløsninger som passer dine behov og preferanser! 

Les videre for å få inspirasjon til noen av våre mest populære dusjløsninger; fra smarte og rimelige dusjer fra Grohe, til luksusdusjer signert Axor. En ting har de alle til felles; de løfter helhetsinntrykket av badet, kvaliteten er topp, og du vil kunne bruke de i mange år fremover. 

 

rimelige dusjløsninger

Grohe Rainshower SmartControl DUO er en svært populær dusjløsning på vvskupp.no

 

Smarte dusjløsninger fra Grohe

 

Som navnet tilsier er Grohe SmartControl rett og slett et smartere dusjsystem. Selv om strålen er kraftig og generøs er dette likevel en sparedusj. Grohe sin patenterte teknologi sørger nemlig for at du bruker mindre vann enn tradisjonelle dusjløsninger, uten at det går ut over komforten. I tillegg husker termostaten hvordan du foretrekker dusjen din. Du kan lagre dine egne innstillinger og få vannmengden, temperaturen og strålen du foretrekker med et enkelt tastetrykk – hver gang du dusjer. Slik sparer du også en god del vann og energi! 

Det er enkelt å bytte mellom hode- og hånddusj, eller å kombinere de to. Velg mellom ulike strålemønster ved å trykke på en knapp. Forfriskende eller avslappende, stimulerende eller beroligende? Med Grohe SmartControl har du full kontroll på din dusjopplevelse.

Gå for et komplett Grohe SmartControl dusjsett, eller kompletter din eksisterende dusj med en SmartControl-termostat. Mange av modellene kommer i en rekke lekre farger utover de vanlige krom-utførelsene. 

 

Se aktuelle tilbud på SmartControl dusjtermostater fra Grohe på vvskupp.no 

 

smarte dusjløsninger grohe

En dusjløsning for innbygging er et lekkert innslag på badet – her Grohtherm SmartControl dusjpakke fra Grohe

 

Luksuriøse dusjløsninger fra Axor

 

Det lekre sortimentet av dusjer og tilbehør fra Axor inneholder virkelig noe for enhver smak. De generøse dusjene i ShowerCollection – serien gjør det vanskelig å forlate dusjen, og anbefales ikke for den med dårlig tid. I tillegg er en Axor-dusj svært å se på. Mange modeller kan bestilles med Axor’s patenterte FinishPlus-overflate. Denne sørger for lang levetid og enkel rengjøring, og finnes i et flertall farger; alt fra polert sort krom til børstet rosegull. Takket være de mange fargevalgene er også Axor sine kolleksjoner elsket av design,- og interiørentusiaster.

 

axor showercollection dusjløsning

1-jet takdusj fra Axor ShowerCollection

 

De som digger dusjer med det lille ekstra kan glede seg til å oppdage den luksuriøse takdusjen i ShowerHeaven-kolleksjonen. Det digre dusjhodet omslutter deg bokstavelig talt med vann, og den smarte termostaten lar deg tilpasse dusjopplevelsen fullstendig. Du kan sømløst skifte stråletyper og endre vannmengde og samt temperatur – alt med et par tastetrykk. Axor ShowerHeaven kommer med tre strålevalg, deriblant Axor sin velkjente PowderRain stråle som omfavner deg med millioner av fine vanndråper. I tillegg kan du velge om du vil at dusjen skal leveres med eller uten LED-lys. Dusj med lys er en herlig funksjon for den morgentrøtte, og et lekkert designelement på mørke baderom.

 

dusjløsninger fra Axor

ShowerHeaven er virkelig en dusløsning for finsmakeren – med flere deilige strålemønster, Select knapp og lys

 

Dusjene fra Axor blir produsert under strenge kvalitets- og miljøkrav, i egen fabrikk i Tyskland. Du kan lese mer om Axor og deres produkter her

 

Dusj for badekar

 

Er du typen som foretrekker badekar, men ikke har plass for en dusj i tillegg? Få deg et badekar med dusj da vel; altså et dusjbatteri som oppgraderer badekaret til en fleksibel og allsidig dusjløsning. På vvskupp.no finner du badekarbatterier med hånddusj i en rekke forskjellige prisklasser og farger. Velg om du ønsker at badekarbatteriet skal monteres på veggen, på gulvet eller på badekarkanten. 

 

dusjløsninger for badekar

Lekkert badekararmatur med hånddusj i messing fra Primy steel

 

frittstående badekarbatteri

Frittstående badekarbatteri med hånddusj fra Bathlife. Finnes i både sort og kromfarge

 

Et siste tips fra oss til deg som liker å dusje etter du har badet, er å montere en dusjvegg på badekaret – og aller helst en foldbar type. Vi har vel alle lært at det er lurt å beskytte baderomsgulvet mot vannsprut når dusjer i badekaret? Et dusjforheng fungerer vel så bra det, men det blir liksom klissete og i veien med en gang man vil stå opp eller bare skylle seg kjapt i badekaret. Supplér heller badekaret med en badekarvegg – et tilbehør som både er lekkert, praktisk og enkelt å montere.