Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

AXOR på badet – sjekk ut disse unike baderommene!

 

Da interiørdesigneren og entreprenøren skulle innrede sin nye luksusvilla, var valget av merke på dusjer og armaturer en selvfølge. De skulle ha AXOR på badet – for en vann- og energisparende hverdag og overflater som både imponerer og lever lenge.

 

Ved Ljunghusen-stranden i Falsterbo utenfor Malmø i Sverige finner du hjemmet til interiørdesigner og entreprenør Linda og Mikael Bergman. Da de skulle bygge sitt nye hus, var det noen ting de var fast bestemte på; det skulle være energieffektivt, ha den nyeste Smart Home-teknologien og alt skulle være av topp kvalitet. Klassisk design og moderne materialblandning med elementer som valnøtt, messing, marmor og polert betong setter et unikt preg på huset, hvor hvert rom er nøye gjennomtenkt. Det vi skal se nøyere på, er baderommene…

 

Valgte AXOR på badet

 

Huset inneholder hele store fem baderom, og her har Linda og Mikael gått all in for AXOR på badet. Baderommet er for mange selve hjertet i huset, og da er kun det beste godt nok! Produkter fra AXOR sin Starck Organic-kolleksjon ble valgt ut og tilpasset huseiernes visjoner rundt overflater og farger. Armaturer til badekar og servanter i børstet krom og dusjer i lekkert, børstet rødt gull – alle med AXOR sin eksklusive FinishPlus-overflate.

 

Vi ble forelsket i produktene fra AXOR etter et besøk på AXORs stand på en messe. Merket tilbyr akkurat det vi har sett etter: ekstraordinære, energieffektive produkter med vakre, individuelle overflater

Interiørdesigner og eier Linda Bergman

 

Se AXOR på vvskupp.no

 

AXOR på badet Starck Organic servantbatteri

Sort marmor og valnøttdetaljer omgir de lekre Starck Organic-armaturene fra AXOR hos Linda og Mikael

 

AXOR Starck Organic armaturer

 

For den miljøbevisste, er AXOR Starck Organic-kolleksjonen midt i blinket. Sanselig, minimalistisk design med flytende former, inspirert av naturen i både funksjon og form. Armaturene sparer vann og energi hver eneste dag, og har temperaturkontroll og justerbar stråleformer. Et servantbatteri fra AXOR Starck Organic bruker 50% mindre vann enn standardmodeller, og det uten at det går ut over opplevelsen av mengde vann og stråle. De harmonerer også perfekt med Linda og Mikaels sorte marmorvegger og valnøttdetaljer.

 

Sjekk ut servantbatteriene fra AXOR Starck Organic her!

 

Ved badekaret falt valget igjen på de lekre armaturene til Philip Starck. Den frittstående karsøylen AXOR Starck Organic og dess elegante form setter prikken over ethvert baderom, og er like mye et designelement som et svært brukervennlig badekararmatur. Karsøylen kommer med integrert dusjholder, innstillbar temperaturbegrensning og sikkerhetssperre for å unngå skålding. Se AXOR Starck Organic badekarbatteri for gulvmontering her.

 

 

Med AXOR på badet blir dusjen så mye er enn bare rengjøring

 

I dusjen har paret gått for en AXOR ShowerHeaven takdusj. Det sjenerøse dusjhodet omslutter deg med vann, og den smarte termostaten lar deg tilpasse dusjopplevelsen fullstendig ved å sømløst skifte stråletyper og endre vannmengde og temperatur. AXOR ShowerHeaven kommer med tre strålevalg; deriblant AXOR sin velkjente PowderRain stråle som omfavner deg med millioner fine dråper vann. Du kan velge om du vil at dusjen leveres med eller uten lys – en kjekk funksjon for den morgentrøtte, og et lekkert designelement på mørke baderom.

 

Se video av AXOR ShowerHeaven nedenfor – og sjekk ut aktuelle tilbud på vvskupp.no her!

 

AXOR på badet ShowerSolution fra AXOR børstet rosegull

AXOR Starck servantbatteri og AXOR ShowerSolution i børstet rødt gull

 

Det lekre sortimentet av dusjer og tilbehør fra AXOR ShowerCollection inneholder virkelig noe for enhver smak. Mange modeller finnes tilgjengelige med FinishPlus-overflate i et flertall farger; alt fra polert sort krom til børstet rosegull. Derfor er også armaturer og dusjer fra AXOR sine kolleksjoner elsket av design- og interiørinteresserte.

 

Vil du også ha AXOR på badet? Se alle ShowerCollection-modeller og tilbehør på vvskupp.no

 

Det som kjennetegner FinishPlus-teknologien er en svært stor motstandsdyktighet mot riper, rengjøringsmidler og sjøluft samt en uvanlig lang levetid. Alle produkter produseres i AXOR sine moderne PVD-kamrer i Tyskland. PVD-prosessen, som står for Physical Vapor Deposition, gir ikke bare vakrere armaturer med reflekterende briljans, men garanterer også at du får et robust produkt som varer i mange, mange år. Les mer om PVD og FinishPlus og bli inspirert av de mange fargevalgene på AXOR sin hjemmeside.

 

 

Blogginnlegget er inspirert av en pressemelding fra AXOR på Mynewsdesk – les den her