Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Hvordan innrede et lite bad? 

 

Har du et lite baderom, og sliter med hvordan du skal møblere? På Vvskupp finner du baderomsinnredning som passer små bad, og i denne artikkelen gir vi noen tips til hvordan du best kan innrede et lite baderom!

 

Få kvadratmeter er ikke en hindring for å skape et bad som er både pent og praktisk. Å få et baderom som oppleves som luftig selv om man har lite plass å rutte med er fullt mulig – det handler bare om å ta de riktige valgene. Hvilke produkter burde man kjøpe til små baderom, og hvordan skal man tenke når man innreder? 

 

Oppbevaringsløsninger for små bad

 

Hvis du skal innrede eller pusse opp et lite bad, er det viktig å ta nøyaktige mål og tegne opp hva du kan få plass til. Hva er maksimal lengde og bredde på servanten, og hvilke møbler passer hvor? Særlig i små baderom er det lurt å gå for et servantskap med servant, og det finnes en rekke modeller for nettopp små baderom. 

Høyskap som enten står på gulvet eller henger på veggen er en smart løsning for små baderom. Med et høyskap får du utnyttet plassen i rommet maksimalt – og jo høyere, jo bedre. Å velge et vegghengt skap som gir plass til for eksempel en oppbevaringskurv under er smart om man vil maksimere plassen. 

Det er ikke bare møbler eller innredning med små mål som sparer plass på et lite baderom. Tenk også på hvordan du kan gjøre maks ut av innsiden av skapene – med smarte tilbehør som skuffeinnsats, uttrekksskuffer til skap eller andre oppbevaringsløsninger. 

 

Du finner billige servantskap med servant på vvskupp.no – sortér enkelt på størrelse og pris!

 

Pen og praktisk skuffeinnsats fra Linn Bad

 

Husk god lyssetting

 

En detalj som er lett å montere, og som dessuten kan gi et inntrykk av et større rom, er et baderomsspeil med lys. God lyssetting får rommet til å se større ut, og om du ikke har vinduer på badet er det ekstra viktig å sørge for god belysning. På små bad kan det være lurt å gå for et speilskap med lys; slik kombinerer du behovet for oppbevaring, speil og lyskilde i et og samme produkt. På Vvskupp kan du enkelt sortere på ting som farge, størrelse og pris for å finne speilet som er riktig for nettopp ditt bad. 

 

Se aktuelle tilbud på speil herog baderomsbelysning her

 

speil med belysning

 

Detaljene for et moderne, lite bad

 

Å innrede små bad handler om detaljer – smarte løsninger som lar deg få til mer selv om du har lite plass. Et vegghengt toalett er for eksempel å foretrekke fremfor en gulvstående modell. Mellomrommet mellom toalettet og gulvet gjør både at rommet oppleves som mer luftig og at det er enklere å holde rent. Mange vegghengte toaletter kommer i såkalte Compact modeller; et toalett som er designet nettopp for små baderom.

Dersom du ønsker en enhetlig pakke med tilbehør, har Grohe praktiske tilbehørssett for baderommet. Å montere en såpedispenser og tannbørsteholder på veggen i stedet for å ha de stående på servanten er genialt på små bad. Ofte er det ikke plass for en stor servant, og plassen man har til rådighet blir fort rotete. Videre er en håndkletørker en smart investering på små bad, da den både bidrar med varme til rommet og tørker håndklær raskere. Hvis du har et lite bad med dårlig ventilasjon, bør du absolutt montere en håndkletørker. Slik sørger du for at håndklærne ikke blir sure like fort, siden de tørker raskere og ikke rekker å produsere så mye bakterier. 

 

Usikker på hvor du skal begynne? På vvskupp finner du alltid gode tilbud på baderomsinnredning!

 

uttrekksskuff høyskap baderom

Smart uttrekksskuff til høyskap fra Dansani – en av mange plassbesparende løsninger for små bad!