Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Inspirasjon til drømmekjøkkenet

 

Går du med tanker om å pusse opp kjøkkenet? Å lage drømmekjøkkenet trenger faktisk ikke å koste masse penger. Å bytte ut ting som armaturer, kjøkkenvask eller kjøkkenvifte kan gi fantastiske resultater!

 

Om du begynner å bli lei av kjøkkenet ditt, kan det være fristende å rive hele kjøkkenet og sette inn et nytt. Men det finnes faktisk enkle grep som kan bidra til å skape det drømmekjøkkenet du ønsker. Tenk over hvilke detaljer og enkle investeringer som kan utgjøre en stor forskjell på kjøkkenet. Er du litt nevenyttig kan du dessuten gjøre det meste helt selv – eller ta hjelp fra venner og familie. Les videre for å få tips og inspirasjon til hvordan skaffe ditt drømmekjøkken til en billig penge!

 

Hvordan pusse opp kjøkkenet billig?

 

Det er mange ting du kan gjøre på kjøkkenet for å slippe billigere unna med oppussingen. På Vvskupp finner du kvalitetsvarer med lavprisgaranti, slik at du kan forsikre deg om at du alltid gjør et kupp når du handler noe. Vil du bare gi kjøkkenet et lite og billig løft, er det å bytte ut tilbehør eller armaturer på kjøkkenet en god start. 

En såpedispenser med lekker farge og finish blir et designelement i seg selv, og mye penere å se på enn en flaske med oppvaskmiddel. Å skifte kjøkkenbatteri krever hakket mer arbeid, men vil både gi kjøkkenet et løft og gjøre kjøkkenarbeidet enklere. 

Dagens kjøkkenbatterier har både en rekke flotte funksjoner og mange kommer med vannbesparende teknologi – som jo er positivt for både miljø og lommebok. Er du på jakt etter et kjøkkenbatteri i messing eller kobber for eksempel, bør du sjekke ut Essence-serien fra Grohe. Her får du et rimelig kjøkkenbatteri med ripebestandig overflate som er tilgjengelig i en rekke lekre farger!

 

 

Se aktuelle tilbud på kjøkkenbatterier på vvskupp.no – i en mange ulike farger og utførelser

 

En ny kjøkkenvask kan gi kjøkkenet nytt liv

 

Dersom du ønsker en litt større forandring, beveger vi oss over til kjøkkenvasken. Har du en gammel kjøkkenvask som hverken er pen å se på eller oppfyller behovene dine? Kjøp en ny. Ønsker du en relativ enkel jobb, kjøper du en kjøkkenvask som har samme mål som din eksisterende. Ønsker du en større forandring, kan du måle opp hvor god plass du har til en vask med annen form og eventuelt større dimensjoner.  

Vvskupp har et stort utvalg billige kjøkkenvasker – og mer eksklusive kjøkkenvasker i spennende farger og med slitesterk finish. Kjøkkenvasker i kompositt er veldig populære i norske hjem – med god grunn. Komposittvasker er både enkle å holde rene, svært motstandsdyktige mot riper samt tåler høye temperaturer. En sort komposittvask er et lekkert innslag på det moderne kjøkkenet, gjerne i kombinasjon med et servantbatteri i en sprek farge. 

 

sort kjøkkenvask grohe

 

Oppvaskkummer i gull eller bronse har også blitt et vanlig innslag på norske kjøkken de siste årene. En slik vask vil gi kjøkkenet et luksuriøst preg, og vil virkelig gi et inntrykk av et “nytt” kjøkken. Kombiner med et kjøkkenbatteri i samme farge, eller bryt av med et sort matt armatur – mulighetene er uendelige!

 

kjøkkenvask messing lavabo

 

Se det store utvalget av kjøkkenvasker på vvskupp.no

 

Bytt ventilator – for et bedre inneklima

 

En annen god måte å gi kjøkkenet et ansiktsløft på er å bytte ut ventilatoren. En ny kjøkkenvifte vil både bidra til et bedre inneklima samt sette et lekkert preg på rommet. En benkemontert kjøkkenvifte er et genialt valg for det moderne kjøkkenet – mens en klassisk modell for overskap er et godt valg for den som er på jakt etter en rimelig kjøkkenvifte. Vegghengte ventilatorer finnes i en mengde utførelser, farger og prisklasser. På vvskupp.no finner du også fritthengende ventilatorer med en rekke kule design – som Eico sin modell Édith Rock nedenfor. 

 

eico kjøkkenvifte edith rock

 

Se aktuelle tilbud på kjøkkenvifter