Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Berøringsfrie servantbatterier fra Grohe – for god hygiene

Verden er hele tiden i endring, og med nye pandemier og trusler bankende på døren, skjer det også endringer innenfor kjøkken- og baderomsløsninger. Fremtiden er basert på mer berøringsfrie løsninger enn hva vi er vant til, også for hjemmene våre. 

 

Berøringsfrie servantbatterier – 

Håndhygiene har nå fått et fokus vi aldri før har sett. Vi er mer opptatt av hva vi tar på og hvordan bakterier og virus kan spres. Med berøringsfrie kranløsninger vil vi bli enda mindre utsatt for smittespredning. Berøringsfrie kraner har vært brukt lenge, men da i det offentlige rom. På offentlige toaletter, restauranter og i større kontorlandskap. Nå er dette på full fart inn i hjemmene våre, da vi vet at smitte kan oppstå hvor som helst.

 

Berøringsfrie servantbatterier GROHE Eurocube

Grohe har et stort utvalg av berøringsfrie løsninger – her Eurocube servantbatteri

 

 

Grohe har allerede mange berøringsfrie løsninger i sitt sortiment og velger å satse videre innen dette segmentet. Disse løsningene gir en klart bedre håndhygiene, men har også fordeler på flere felt. Det minsker vannforbruket betraktelig, og har en lang levetid. 

 

Berøringsfrie servantbatterier GROHE vegghengt vvskupp.no

Grohe er med på fremtidens trend. La deg inspirere av de vegghengte modellene!

 

 

3 gode grunner til å bytte til berøringsfrie armaturer fra Grohe

 

  • Hygiene
    En berøringsfri kran vil gi færre kontaktpunkter. Dette gir deg en kran som er enklere å holde ren og som gir færre muligheter for spredning av virus og bakterier. Alle Grohe sine kraner varmer opp vannet til en temperatur som tar livet av legionella bakterier, som kan være igjen i vannet.

 

  • Miljø og kostnad
    Med en tidsinnstilt berøringsfri kran, vil vannforbruket gå betraktelig ned. Dette er bra for både miljø og lommebok. Vi bruker mye mindre vann når kranen er innstilt på en gitt tid, enn når vi bare lar vannet renne. Du kan faktisk oppnå en reduksjon på 50% og fortsatt opprettholde en god håndhygiene.

 

  • Holdbarhet
    Er du bekymret for automatikk og at dette vil gi en kortere levetid enn en manuell kran, kan du slappe helt av. Bare batteriet på Grohe sine kraner har en varighet på hele syv år, da beregnet på 150 aktiveringer per dag. Batteriet byttes enkelt og kranen lever i mange år til.

 

 

 

Slik rengjør du dusj og armaturer