Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Dare to DuraSquare!

 

Presis. Rektangulær. Og likevel så bløt og svevende.

DuraSquare – serien fra Duravit samler motsetninger – og ser samtidig helt fantastisk ut…

 

 

DuraSquare er klarhet, presisjon og minimalisme på en og samme gang. Designserien sørger for et moderne men likevel tidløst stiluttrykk på badet, og de patenterte materialene DuraCeram og DuraSolid gjør produktene til et holdbart og bærekraftig valg. Takket være det rene og enkle designet vil et DuraSquare – produkt så og si aldri gå av moten. Kombiner med andre designlinjer eller la DuraSquare bli den røde tråden på badet; mulighetene er uendelige!

 

DuraSquare servanter

DuraSquare servanter fra Duravit

 

Vaskene i serien er utført i ekstremt presise, parallelle linjer som gir plass til bløte og runde former innvendig. De puster stil og eleganse, og kombineres lett med andre møbler og stiluttrykk.

Takket være det innovative materialet DuraCeram® kan det lages kanter på vaskene som ikke er bredere enn 5 mm. Dette gir ikke bare et utrolig stort basseng, men gjør også at vasken er ekstra lett å rengjøre. Stilig, praktisk og hygienisk, altså!

Designet er arkitektonisk; en blanding av rektangulært og sirkulært. Servant slipt til benkeplate kan også leveres med en glasert bakkant, slik at den kan plasseres direkte foran et speil (se bilde øverst til venstre).

 

 

Vi har gode tilbud på DuraSquare servanter på vvskupp.no!

 

Møblér med DuraSquare!

 

DuraSquare servant med sort metallkonsoll

Nye, freshe metallkonsoller fullender DuraSquare – serien. Med farger i moderne matt svart eller krom gir de en visuell letthet til servantarrangementet. Samtidig sikrer en DuraSquare servant en cool finish på baderommet, som så og si aldrig vil gå av moten.

Konsollene justeres enkelt i høyden, og det kan monteres en håndkleholder enten på høyre eller venstre side – eller begge deler. En praktisk glasshylle kan leveres både til den veggmonterte og den gulvstående løsningen. På så vis sikrer du ekstra oppbevaringsplass i åpen løsning under servanten. Alle materialene er enkle å rengjøre, og tåler mange, mange år med daglig bruk og slit!

Har du flere baderom, eller et gjestebaderom, kan du leke deg med former, høyder og kombinasjoner av tilbehør for å gi hver bad sitt personlige preg.

Sjekk ut sortimentet og aktuelle tilbud på tilbehør fra Duravit i nettbutikken her.

 

 

DuraSquare badekar

 

Durasquare badekar fra Duravit
Badekarene er laget av det innovative materialet DuraSolid® og harmoniserer perfekt med servantenes design. Uansett om du velger frittstående, innbygging, back-to-wall eller hjørnebadekar får du presise linjer og en behagelig, varm følelse.

Akkurat som DuraCeram, som servantene er laget av, tillater DuraSolid produksjonen av et sømløst badekar. DuraSolid er et bærekraftig materiale, som gjør badekaret holdbart og enkelt å rengjøre.

Innbygging, back-to-wall og hjørneversjoner leveres med Quadroval av- og overløpssett, og den frittstående versjonen med overløp og push-open avløp; begge i krom. For deg som ønsker maksimal komfort anbefaler vi å bestille et whirlsystem med Piezo styring. Som ytterligere tilvalg kan du også supplere badekarløsningen med et lydsystem.

 

 

Inspirasjon – DuraSquare baderom by Duravit

 

 

 

Kombinér Durasquare med toalett og bidet

 

DuraSquare servanter er en fin kombinasjon med Vero Air toalett og bideDen rektangulære formen ligger også til grunn for designen av toaletter og bideter i Duravit sin Vero Air – serie. Dette gjør Vero Air til det perfekte komplimentet til en DuraSquare – servant- eller badekar – eller begge deler.

Takket være det presise geometriske designet blir en kombinasjon av DuraSquare og Vero Air et reelt blikkfang på badet. Firkantete toaletter bryter med de klassiske, avrundede formene som mange er vant til, og kan gi rommet en edgy og moderne look. Bryt opp med runde elementer som speil, håndkleholdere eller en varm og god baderomsmatte; her er det bare fantasien som setter grenser!

Vero Air – toalettet har en åpen skyllekant som, for første gang, sikrer et perfekt skylleresultat også på et firkantet veggtoalett. At et toalett har en “åpen skyllekant” innebærer at man har droppet den øverste kanten på toalettet; hvor smuss og bakterier trives ekstra godt. Uten skyllekant blir toalettet enklere å rengjøre, og gir bakteriene mindre plass å formere seg på.

 

Les mer om Vero Air og se aktuelle tilbud på vvskupp.no