Lukk

Hold deg oppdatert på nyheter innen baderom!

Vi ønsker å bidra med inspirasjon, prisinformasjon, tips og råd fra inspirasjonsbloggen og nettbutikken.

Du kan når som helst melde deg av.
Les gjerne vår personvernerklæring

Philipe Starck og Duravit = sant

Stjernedesigneren Philippe Starck har designet en haug med produkter til baderom gjennom årene. På Vvskupp er fortsatt Duravit sine produkter signert Starck svært populære – og det kan vi godt skjønne!

 

Den populære designeren Philipe Starck og produsenten Duravit kan i år feire et samarbeid på hele 25 år. Designeren har stått for mange spennende kolleksjoner for produsenten, blant annet Starck 1, Starck 2 og Starck 3. I tillegg har han også stått for kolleksjoner med stilfulle badekar, toaletter og dusjkar.

 

Stjernedesigneren Philippe Starck

Philipe Starck er en tungvekter når det gjelder design av baderoms inventar, og har jobbet for flere store aktører på markedet. I løpet av sine over 30 år med Duravit har han produsert en rekke populære kolleksjoner, og har også blitt tildelt priser som Good Design, Design Plus og Red Dot Design Award for flere av sine produkter.

Servantene i Starck 1-serien har fått stor popularitet på markedet gjennom tiden. Møbelservantene kommer i flere farger og spennende design. Men Philippe Starck sine produkter designet for Duravit består ikke bare av servanter; faktisk kan du innrede stort sett hele baderommet med Philippe Starck sitt design.

 

Se aktuelle tilbud på Duravit by Starck her!

 

Populære produkter fra Philippe Starck for Duravit

 

 

kompakt dusjtoalett duravit philippe starck

Dusjtoalett signert Philippe Starck for Duravit

 

duravit by starck servant

Servant fra Duravit sin Starck 1-serie

 

badekar innbygging duravit starck

Badekar fra innbygging, Duravit by Starck